Yafrukurtlar toplanıyor :)))

IcimdekiSonsuzDeniz biri laf etmişte Allam yazdın diye,ondan yazdım,arkadaşımı koruyayım didim o da sinir oldu bana sildi .yorumunu
Ya gördüm onu,belki haklı,ama tavrına sinir oldum.Baktım sonra mesaj yok,sen prosun ya,sen sildin sandım

Haklı falan değil. Ne yazacağımız onlara mı kaldı ?? Aklında din öğretecek. Sanki biz bilmiyoruz bir şey
Ben eleştiri kabul ederim akabam.Ama birden paldır küldür dalanlar başka.Önce bir başka mesajlarıma bakki tavrım nedir,kimi de bir alem

Ben eleştiri kabul ederim akabam.Ama birden paldır küldür dalanlar başka.Önce bir başka mesajlarıma bakki tavrım nedir,kimi de bir alem
Canım ,bunlar yeni tür. Bana sallayan bir üye var. Görsen dersin nasıl dayanıyorsun. Pisliğinde boğulsun diye cevap vermiyorum. Bu aklınca laf sokmak. Biz Allah ne ondan mı öğreneceğiz ?

Canım ,bunlar yeni tür. Bana sallayan bir üye var. Görsen dersin nasıl dayanıyorsun. Pisliğinde boğulsun diye cevap vermiyorum. Bu aklınca laf sokmak. Biz Allah ne ondan mı öğreneceğiz ?
Ya kafa dağıtmaya giriyoruz buraya,kimi de hayatın gayesi haline getiriyor,ha kafa dağıtsam da üslubunca dağıtırım,herkes kendinden sorumlu olsun,yeter
Bu gece düşmez inshallah . Gündüz iyiymiş çok şükür
İyi çok sevindim canım,daha da iyi olur inşallah♡♡♡

Amin canım çok sağol ❤ Aynen öyle,sallıyoruz,gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…