- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.021
Kıyamet kopacak senin yüzünden,aç ağzını bakayım,yi şu dolmayı çabukŞaka yapiyom gızzz iyi yapmışsın eline sağlık siz yiyin ben bakayim
Hala bıraktığım gibisinizKıyamet kopacak senin yüzünden,aç ağzını bakayım,yi şu dolmayı çabuk
Ooo köprünün altından çok sular aktı madam,gündemi kaçırdınHala bıraktığım gibisiniz
Hala konu yemek mi?
Ne oldu kız?Ooo köprünün altından çok sular aktı madam,gündemi kaçırdın
Önemli bir şey yok,yani iki yemek arasında başka şeylerde konuşuldu demek istedimNe oldu kız?
Ya gördüm onu,belki haklı,ama tavrına sinir oldum.Baktım sonra mesaj yok,sen prosun ya,sen sildin sandımIcimdekiSonsuzDeniz biri laf etmişte Allam yazdın diye,ondan yazdım,arkadaşımı koruyayım didim o da sinir oldu bana sildi .yorumunu
Ama evet,yazmamalıyım şaka da olsa.Ne yazdın ki sen...Ya gördüm onu,belki haklı,ama tavrına sinir oldum.Baktım sonra mesaj yok,sen prosun ya,sen sildin sandım
Haklı falan değil. Ne yazacağımız onlara mı kaldı ?? Aklınca din öğretecek. Sanki biz bilmiyoruz bir şeyYa gördüm onu,belki haklı,ama tavrına sinir oldum.Baktım sonra mesaj yok,sen prosun ya,sen sildin sandım
Ben onu kaale almadım bile. Cazgırlardan o da. Olaya dahil ol istemedim. Sadece hoşgörülü olsun babında sana yazdımAma evet,yazmamalıyım şaka da olsa.Ne yazdın ki sen...
Ben eleştiri kabul ederim akabam.Ama birden paldır küldür dalanlar başka.Önce bir başka mesajlarıma bakki tavrım nedir,kimi de bir alemHaklı falan değil. Ne yazacağımız onlara mı kaldı ?? Aklında din öğretecek. Sanki biz bilmiyoruz bir şey
Ahhahhah sağol,ben de bakıp geçtiydim zatenBen onu kaale almadım bile. Cazgırlardan o da. Olaya dahil ol istemedim. Sadece hoşgörülü olsun babında sana yazdım
Canım ,bunlar yeni tür. Bana sallayan bir üye var. Görsen dersin nasıl dayanıyorsun. Pisliğinde boğulsun diye cevap vermiyorum. Bu aklınca laf sokmak. Biz Allah ne ondan mı öğreneceğiz ?Ben eleştiri kabul ederim akabam.Ama birden paldır küldür dalanlar başka.Önce bir başka mesajlarıma bakki tavrım nedir,kimi de bir alem
Baban nasıl oldu canım,iyimiymiş biraz dahaBen onu kaale almadım bile. Cazgırlardan o da. Olaya dahil ol istemedim. Sadece hoşgörülü olsun babında sana yazdım
Olsun . İçimde kalırdıAhhahhah sağol,ben de bakıp geçtiydim zaten
Bu gece düşmez inshallah . Gündüz iyiymiş çok şükürBaban nasıl oldu canım,iyimiymiş biraz daha
Ya kafa dağıtmaya giriyoruz buraya,kimi de hayatın gayesi haline getiriyor,ha kafa dağıtsam da üslubunca dağıtırım,herkes kendinden sorumlu olsun,yeterCanım ,bunlar yeni tür. Bana sallayan bir üye var. Görsen dersin nasıl dayanıyorsun. Pisliğinde boğulsun diye cevap vermiyorum. Bu aklınca laf sokmak. Biz Allah ne ondan mı öğreneceğiz ?
İyi çok sevindim canım,daha da iyi olur inşallah♡♡♡Bu gece düşmez inshallah . Gündüz iyiymiş çok şükür
Amin canım çok sağol ❤ Aynen öyle,sallıyoruz,gidiyorlarYa kafa dağıtmaya giriyoruz buraya,kimi de hayatın gayesi haline getiriyor,ha kafa dağıtsam da üslubunca dağıtırım,herkes kendinden sorumlu olsun,yeter
İyi çok sevindim canım,daha da iyi olur inşallah♡♡♡
Haklı falan değil. Ne yazacağımız onlara mı kaldı ?? Aklınca din öğretecek. Sanki biz bilmiyoruz bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?