- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #63.981
Ama o böcük degilkim faydalı çok bu kadar insan niye yiyo bilimsel biseyi varda ben mi bilmiyomKız böcük yenirmii,ne o,cangemanın dizisi gibi,her kıpırdayanı yiyolardı
Dua edelim kuzum cok zormus biliyormusun yuregin agzinda surekli yasamakAmin kuzummm çok sevindim vallahi bak bu kadar sıkıntının arkası ferahlık inşallah
Hee bakk bu eyi oldu ama senden daha yaratici seyler cikar diye dusunuyorum :)O zaman minikfarelerinannesi :)))
Yiyen yisin,ben yimemAma o böcük degilkim faydalı çok bu kadar insan niye yiyo bilimsel biseyi varda ben mi bilmiyom
Dualarım hep seninle ve iki mercimeginle Allah'ım sağlık versin 9 ay 9 gün gibi geçsin hayırlısıyla doğsunlar inşallah ne yapıyorsun çalışmaya devammıDua edelim kuzum cok zormus biliyormusun yuregin agzinda surekli yasamakinsallah 2 minnosumda saglikla hayirla dogarlar
Kafa yormam lazım biraz cano az biraz düşüneyim benHee bakk bu eyi oldu ama senden daha yaratici seyler cikar diye dusunuyorum :)
Temam o vakit :)) yime sen hamsi yiYiyen yisin,ben yimem
Zargan balığı bile yirim,yılan kibin,ama balık,yeşil yeşil kılçıklıTemam o vakit :)) yime sen hamsi yi
Eeeee sende neden tiksiniyosun neyi yiyosunZargan balığı bile yirim,yılan kibin,ama balık,yeşil yeşil kılçıklı
Amin canim insallah evet calisiyorum canim sukilur kanamam falan yok rapor alip bos bos evde oturmak istemedim benim yuzumden insanlarin is yuku artsin istemedimDualarım hep seninle ve iki mercimeginle Allah'ım sağlık versin 9 ay 9 gün gibi geçsin hayırlısıyla doğsunlar inşallah ne yapıyorsun çalışmaya devammı
Ama bir yesen süpeer,hemi de o balık taammıEeeee sende neden tiksiniyosun neyi yiyosun
Kendini zorlamadan yapabildiğin kadar yap canım fazla da yorma amaAmin canim insallah evet calisiyorum canim sukilur kanamam falan yok rapor alip bos bos evde oturmak istemedim benim yuzumden insanlarin is yuku artsin istemedim
Ahahahahha bir gün denerim belki farklı şeylere açık bir insanım ben alkol ve domuz eti falan olmadiktan sonra yerimAma bir yesen süpeer,hemi de o balık taammı
Ahahahahha bir gün denerim belki farklı şeylere açık bir insanım ben alkol ve domuz eti falan olmadiktan sonra yerim
Ayrıca da neden diyosun ya,haşarat yemek inançlı olanlar için diyorum,mekruhtur...Eki Görüntüle 2082908 Eki Görüntüle 2082907
Bak,üstteki şirin şey,alttaki de su yeşili kılçıkları:))
Abowwwww yeşil yeşil ahahahah yerim ben tiksinmemEki Görüntüle 2082908 Eki Görüntüle 2082907
Bak,üstteki şirin şey,alttaki de su yeşili kılçıkları:))
Işte bunu merak ettim ben kizzz böyle söyleAyrıca da neden diyosun ya,haşarat yemek inançlı olanlar için diyorum,mekruhtur...
Ne bileyim,gerçi sen kaşımak için sormazsın biliyorum da,böyle soran da oluyor.Işte bunu merak ettim ben kizzz böyle söyle
Bilmediğim bisey için yorum yapmam sorarım bende canoNe bileyim,gerçi sen kaşımak için sormazsın biliyorum da,böyle soran da oluyor.
EfferimBilmediğim bisey için yorum yapmam sorarım bende cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?