- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.204
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.001
Amin teşekkür ederimBaşın sağolsun canım..yeni gördüm .
İnşaallah canımGeçecek canım inşallah dahada iyi olacak
Amin insallah cnaim arkadasim Allahim hayirla saglikla kucagima almayi nasip eder insallahbasbelasiyim canım arkadaşım güzeller güzelim
Oyyy iki minnak mercimek
Nasıl büyük mutluluk
Rabbim tamamına erdirir inşaallah
Sağlıklı bir hamilelik, mutlu huzurlu geçen bir süreçle kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
Halasını kaybetti canım dün anidenTriplimelek Megi ben kacirdim galiba birimi vefatvetti
Krizmiş,sanki öyle demişti=/
Kızlar halam vefat etmiş
Ani kalp krizi dediler ;(
Eşimi bekliyorum yola çıkacağız haber vereyim dedim
ALLAHA EMANET OLUN
Amin canim insallah evet calisiyorum canim sukilur kanamam falan yok rapor alip bos bos evde oturmak istemedim benim yuzumden insanlarin is yuku artsin istemedim
Gezmeye,yarın cümbür cemaat küçük kardeşime gideceğiz cano:))Sen anana niye gittin gııi
Abowwww galabalik en sevdigimGezmeye,yarın cümbür cemaat küçük kardeşime gideceğiz cano:))
Sarma da aldım yanıma bir tencereAbowwww galabalik en sevdigim
Ahahahahha deliii sarmalı deliiSarma da aldım yanıma bir tencerekalabalıkta iyi gidiyor,evde ilk anda yeniyor,sonra bakmıyor kimse...
Kız napiim,kardeşceğizim bir şeyi eksik yapar bari didim,kalabalık olucaz,diğer kardeşim de tatlı yapmış,bize birer şey zor gelmez ama ev sahibi rahatlar:))Ahahahahha deliii sarmalı delii
Şaka yapiyom gızzz iyi yapmışsın eline sağlık siz yiyin ben bakayimKız napiim,kardeşceğizim bir şeyi eksik yapar bari didim,kalabalık olucaz,diğer kardeşim de tatlı yapmış,bize birer şey zor gelmez ama ev sahibi rahatlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?