- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.161
Afiyet bal seker olsun balimm
Ssstt cek elini caydan zaten sana yok.sana balli sut getirdim daha faydali suan sana balim acikta olsa icme.
Afiyet bal seker olsun denizimmcicekler benim de cok hosuma gitti. ^^
Misafiri yok muydu onun bugün ?
Hee amaaan sende mahperi,bidaa dikkat et taammıHemm gece de misil misil uyutur. ^^ cay zaten olmamis iyi ben erkenden katmisim tam olmadan. -_- balli sut daha iyi bence de. ❤
Aaaooo bugün keşkek günüydü dimii,kazanın dibini kazıdılar vallahi,bişey kalmamıştır bizeMisafiri yok muydu onun bugün ?
Çok canım çekti yavAaaooo bugün keşkek günüydü dimii,kazanın dibini kazıdılar vallahi,bişey kalmamıştır bize
Ayırıcam didiydi amaaa,ben bişiiiy görmedim @tuzsuz_ruhÇok canım çekti yavnoktası bile kalmamıştır bize
Umudunu yitirme
Umudunu yitirme
Saol canim bende her zaman yanimda oldugunuz icin dua ediyorum iyiki varsinizYeni olduğu içindir belki de canım ,Allah'ın izniyle hiç bir şeycik olmaz. Her zaman dua ediyorum ben sana
Valla dayanamiyorum iciyorum acik cayii hayatim ne hale geldi heyy gidi heyyy :)Afiyet bal seker olsun balimm
Ssstt cek elini caydan zaten sana yok.sana balli sut getirdim daha faydali suan sana balim acikta olsa icme.
Afiyet bal seker olsun denizimmcicekler benim de cok hosuma gitti. ^^
Kizz deme oyle :) bu arada 3 evladimda dondurucuda teyzesiBen çayımı çadırımda içtim korkudan,başbelasıyımın canı da ister diye
Aa acı mı ne çay,sen mis gibi süt iç"ikizanası"sana çay kahve yok
Ooo,"soğukkanlı"çocuklar olacaklar demeek:))Kizz deme oyle :) bu arada 3 evladimda dondurucuda teyzesi
Keleşli abla kuruyemiş kargolar da,bi gelseLitfennn konusmalariniza dikkat edin canim cekerse kargolamak zorunda kalirsiniz hanimlar
Muhtemelen donasyondur cnm mevcut tup bebegi okadar bekletemezler :)Ooo,"soğukkanlı"çocuklar olacaklar demeek:))
Dün izledin mi,bir kadın,kendinden 1 yaş küçük embriyodan bebek doğurmuş,24 yıl dayanıyor mu donunca ya,akıl almıyor vallahi
Sabirlisindir sen dayanirsin ki. Icme canim faydali seyler ic. Lutfen.Valla dayanamiyorum iciyorum acik cayii hayatim ne hale geldi heyy gidi heyyy :)
Yumurtadır bence de,ama yine de çok garip ya,örneğin et ya da tavuk ne kadar korusan bozulur di mi,ama yumurta duruyor isteMuhtemelen donasyondur cnm mevcut tup bebegi okadar bekletemezler :)
Aaay
Iyi geceleeeeeer oba sakinleriiii
Dur yardim edeyim cadirinda uyu uyuma orta yerde gece tehlikeli oluyorAaay
Şuracığa sızacağım şimdi,iyi geceler canım:***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?