- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.181
Zaten sibelle ortak çadırdayız,ortalıkta uyursam çiğner beni karanlıktaDur yardim edeyim cadirinda uyu uyuma orta yerde gece tehlikeli oluyor
Gel cano çok var daha ayipsinHastayımkarnımda çok aç geliyorum
Bilirim tabii tatlımı
Gızzzz gene arkamdan konuştun dimi günahıma girdin bir dünya ayirdim sizeSibel getiricekti,ben kazan mazan görmedim ama
Gel bebegimBiz gidip alalım
peri bunlar benim olabilermiikkkkiii
Parolluk bisey kalmadı cano ağrı geçti şükür ne baliği gız misafir vardı şimdi gitti
Misafiri yok muydu onun bugün ?
Kaldı kaldiiiiiAaaooo bugün keşkek günüydü dimii,kazanın dibini kazıdılar vallahi,bişey kalmamıştır bize
Çok canım çekti yavnoktası bile kalmamıştır bize
Umudunu yitirme
Ne kadan ayıp benim ne zaman sozumu tutmadığımi gördünüz yaaaa resim bilem koyacaktım hamile var yazık nasıl koyayim
Gııı ben sana çift kişilik yatak tahsis ettim ya ortalıkta niye uyuyon belin tutulcakZaten sibelle ortak çadırdayız,ortalıkta uyursam çiğner beni karanlıktaAyağım da karıncalanmııış,sağol mahpericim,canımı kurtardın
Sibel bir sey yapmaz ama ayi icin aynisini diyemem yosunum.Zaten sibelle ortak çadırdayız,ortalıkta uyursam çiğner beni karanlıktaAyağım da karıncalanmııış,sağol mahpericim,canımı kurtardın
Ay sorman hata direk al kuzucum. Tabii senin olabilir.Gel cano çok var daha ayipsin
Gızzzz gene arkamdan konuştun dimi günahıma girdin bir dünya ayirdim size
Gel bebegim
Parolluk bisey kalmadı cano ağrı geçti şükür ne baliği gız misafir vardı şimdi gitti
Kaldı kaldiiiii
Ne kadan ayıp benim ne zaman sozumu tutmadığımi gördünüz yaaaa resim bilem koyacaktım hamile var yazık nasıl koyayim
Çift kişilik ama bana elli santimi kalıyo,deli yatıyosun bacıGııı ben sana çift kişilik yatak tahsis ettim ya ortalıkta niye uyuyon belin tutulcak
Sibel tabi yapmaz,o işini bilir,gice kırcak bi tarafımı,desem çadırdan atar,he he diyom naapimSibel bir sey yapmaz ama ayi icin aynisini diyemem yosunum.
Ay sorman hata direk al kuzucum. Tabii senin olabilir.
Halam dı canım, astım kalbini tetiklemiş ani kalp krizi geçirmiş canım
Sağol ablacım amin inşallahMelekim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun halanın..
iyi geceler canım,yoktun bugünİyi geceler kızlar
Takılıyoruz tatlım benim ,afiyet olsunGel cano çok var daha ayipsin
Gızzzz gene arkamdan konuştun dimi günahıma girdin bir dünya ayirdim size
Gel bebegim
Kaldı kaldiiiii
Ay çok teşekkür ederim cano en dayanamadigim şey orkideler bayiliyorumSibel bir sey yapmaz ama ayi icin aynisini diyemem yosunum.
Ay sorman hata direk al kuzucum. Tabii senin olabilir.
Sana da balım
Iyi geceleeeeeer oba sakinleriiii
Çift kişilik ama bana elli santimi kalıyo,deli yatıyosun bacı
Kim ben miii nerde deli yatiyom yaaa alt tarafı sabah elim kolum bacağım senin üstünde oluyo bide yastığını alıyorum altı üstü yani pessz deniz ne zaman nefessiz kaldın öksürmeye başladın da uyanmadimSibel tabi yapmaz,o işini bilir,gice kırcak bi tarafımı,desem çadırdan atar,he he diyom naapim
Geldim buradayım artıkYa nerde bu tripli gadın? Uğramadı demi bugün?Triplimelek Megi
Keşkek ne olacak siz gelin ben size neler neler yaparimTakılıyoruz tatlım benim ,afiyet olsun
Bebeğim hoşgeldin nasıl senin bebenin ayağı iyimi artikGeldim buradayım artık
İnshallah o da olur bir günKeşkek ne olacak siz gelin ben size neler neler yaparim
Hee bi o kadar,geri bi hocanın salası kalıyo,minder atıp yere orda uyuycam artıkınKim ben miii nerde deli yatiyom yaaa alt tarafı sabah elim kolum bacağım senin üstünde oluyo bide yastığını alıyorum altı üstü yani pessz deniz ne zaman nefessiz kaldın öksürmeye başladın da uyanmadim
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Nasıl oldu kuzun meleğimGeldim buradayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?