- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.681
Yazmıştın ya istenmiyorum falanne olduğunu anlasam
Bak sen tirbiyesize,gel onu ormana bırakıp kaçalım akabamHe o manada4 gün falan oldu ,çok kötüyüm Rapor almam gecikti,mahkeme bitmedi,sarktı. Bu cadı kadın beni her gün ağlatıyor
Öyle olursa ne yemek ne temizlik yaparızBen de özledim yaabu interneti bedava yapsa mune, ööyle biletsiz girsek ne güzel olur di mi
Canım bende seni seviyorumBende durum karışık bu ara anlatamadığım şeylerden dolayı
Geçmişi de yarım okuyorum atlayarak normalde hepsini okurum ama 2 gündür bakamadım
Mege de azıcık kızmıştım
Cevap vermiyordu alıntılarıma
Megle düzeldi çok şükür hemen Kandırıyor benidayanamıyorum
Anlatamadığım durumda az çok düzeldi sayılır
Kızım da iyi oldu
Yani sakın böyle şeyler düşünme
Küserim
Ağlarım
Trip atarım
Pis gudubet bişe olurum
Seviyorum ki seni ben
Uçurumdan atalımBak sen tirbiyesize,gel onu ormana bırakıp kaçalım akabam
Hannazın afitaptan buluruz birer tane,geeel keyfim geeelÖyle olursa ne yemek ne temizlik yaparız
Yok canım,8 Ocaktan önceye gün yokmuş
HanimKelesimiGetir Hanım ablayı biliyorum o hepimizi hizaya dizer:) pamuk kaç yaşında
Pamık 26 galiba :)
Offf kötü olmuş yaCanım bende seni seviyorumHepinizi seviyorum . Bu Perşembe rahata erecektim,en az 15 gün attı. Bacağım mosmor. İyi olan tek şey eşim çok şükür. Öyle daraldığım bir anda yazdım. Kimseyi kırmak değil yani amacım. Sen trip atma yok yok
Yok o Pamuklar Perisini sormuştu :)Askeri disiplin var bende koğuşşşş kalkkkk derimbenim pamuğu soruyorsan 28 yaşında..
3 aylıkta hamile..
Yok bilemedin 28 yaşında.
Uçurumdan atalımyeminle yıldım. Eşim elimi tuttu lavaboya götürürken,gördü ellerimizi ayırdı güya ateşime bakcakmış
Tam Bahtsız Bedevi'yim işte. Allah beterinden korusun. Ay canım ya dua etsen yeter zaten banaOfff kötü olmuş ya
Rabbim inşallah şifanı verecek inanıyorum canım ben
Yok ben sana trip atmam ki sen üzmüyosun beni
İnan bana ne zaman mesajlarına denk gelsem dua ediyorum sana
Keşke elimizden birşey gelse.
Herşey yoluna girer inşallah.
Allahım yardımcın olsun
Bu daha hiç bir şeyVaaayy kıskaaanç vaaaay,noooldu ayırdı da,gece kime sarılıp yatıyosun acaba,tövbe yarabbim,Allah düşman başına vermesin
Ne duyacakmış,vallahi neleri hakediyorda,sen yapma yine deBu daha hiç bir şeygece kapımızı dinliyor. Yakaladım. Tepki vermedim. Kız ben saftirik miyim neyim
Deprozyon halindeydim. SaylanmazYazmıştın ya istenmiyorum falan
Megim onu okumuştur
Yanından yürüdüm,odaya girdim. Eşime de söylemedimNe duyacakmış,vallahi neleri hakediyorda,sen yapma yine de
Uçurumdan atalımyeminle yıldım. Eşim elimi tuttu lavaboya götürürken,gördü ellerimizi ayırdı güya ateşime bakcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?