Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tabiiii heeeemdeeeeeeee heeeepiiiiimiiiiiiizzzzz

Estağfurullah tatlım ya olay tam da bu aslında. Yalnız hissettim çok tabii ki biliyorum herkes meşgul. Obadakiler ailem gibi oldu

Süper isabetli bir saptama,tebrik ederim

Kız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.

Evet birlikteyiz Hep Tr gitme durumu var diye sesimi çıkartmadım. Bu hale geldi ama ins çok yakında kurtuluyoruz. Dediğin çok doğru. Benim annem de aynı sen

Süper isbetli bir saptama,tebrik ederim
Öyle gerçekten meg,hem oğlan eşini sevmezse daha kolay dolduruşa gelir değil mi,birisi oğlunu,ben sana kimleri kimleri bulurum diye ayırdı,o kimler de oğlanı beğenmedi,şimdi 4 gözle,eski gelin geri alsın diye bakıyor kaynana,gelin oralı bile olmuyor

Kız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.

Husursuzda olsa ümüğünü sıkarım onun,gerçi benden önce eşim yere serer onu..
Sonuçta el kızı değilmi mantığı bence,iyi olanda var şimdi karışmıyorsa sesi çıkmıyorsa tamamdır..

Bende sizi seviyorum kiiii ,çok hem de nolur kimse kırılmasın. Affetmem kendimi

Kaynana ve gelin,aynı cinsiyet. Rekabet,kıskançlık hepsi mevcut.
Düne kadar oğlu için; herşeyin en güzeliyken.. Birden bire başka bir kadın oğlunu sahipleniyor ve artık her şeyin en güzeli olamıyor.
Kayınvalide/damat ise çok bambaşka..
Yeterki kızımı sevsin,kızım mutlu olsun düşüncesinde kız anaları..

Aslında çocuğunu seven,gelinine/damadına iyi davranır. Bu,bu yani!

Son düzenleme:
Evet birlikteyiz Hep Tr gitme durumu var diye sesimi çıkartmadım. Bu hale geldi ama ins çok yakında kurtuluyoruz. Dediğin çok doğru. Benim annem de aynı sen

İnşallah hayırlısı olsun artık dönüş yaparssanız umarım peşinizden gelmez..
Gerçi ghelmesede uzaktan yine yapacağını yapar,umarım böyle bir niyeti olmaz..

Estağfurullah tatlım ya olay tam da bu aslında. Yalnız hissettim çok tabii ki biliyorum herkes meşgul. Obadakiler ailem gibi oldu
Benim hiç komşum arkadaşım yok aslında varda ama sizin gibi dertleşip konuştuğum yok.
Herkes işine yararsan arayıp konuşuyor bende artık öyle yapıyorum.
Hep evdeyim çocuklarla.
Burası özellikle oba benim için vazgeçilmez oldu.
Sizlerle daha da güzel oluyor.
Sohbetimiz, yeri geliyor kimseye anlatmadığımız şeyleri burada söylüyoruz çekinmeden, birbirimizi yargılamadan.
En önemlisi birbirimizi anlıyoruz.
Arada illaki oluyor atışmalar, yanlış anlamalar ama onlar da tadı tuzu diyelim.
En çok da ben tuz oluyorum o ayrı da

Neyseeee duygusala bağladım akar benden hemen yaşlar :)

Ne çok yazdım dimi yazmadığım günlerin acısını çıkarıyorum :) hep beni oku diye

Bir daha olumsuz düşünmek yok direk söyle bak bana ne hale geldim
Normalde çok suskun, çalışkan, kimseye karışmaz, vur kafasına gıkı çıkmayan biriydim eski Mesajlarımı okusan burada
Ama her zaman tatlıyım
Meg de bırakmıyor peşimi o yüzden

İnşallah hayırlısı olsun artık dönüş yaparssanız umarım peşinizden gelmez..
Gerçi ghelmesede uzaktan yine yapacağını yapar,umarım böyle bir niyeti olmaz..
Aynı ülkede olmak gibi olmayacak bari. Yoksa yapar tabii. Tatildeyken bile yer benimkini. O gelmeyecek bizimle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…