- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.721
Tabiiii heeeemdeeeeeeee heeeepiiiiimiiiiiiizzzzzAkaba kusura bakma kuzum ya gerçekten
Yoksa biliyorsun asla yanlız bırakmayız seni
Hepimiz aynı anda kaybolmuş gibi olduk.
Herbirimizin ayrı hayat koşuşturması var.
Ama seninki en önemlisi sağlık, senden iyi haberleri de alacağız inşaallah
Sen öyle yazınca içime battı
Seviyoruz seni
Estağfurullah tatlım yaAkaba kusura bakma kuzum ya gerçekten
Seviyoruz seni
O az olanın biri bendeAnnelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işte
Süper isabetli bir saptama,tebrik ederimBirisi diyormuş,benim oğlanın beğendiği kız güzel, onu alırmıyım ben gelin diye,bir de tatlı dilli,oğlanı koparır benden.Ben ona Xin kızını alacağım,zararsız,benim de sözümden çıkmaz,onu alırsam istersem boşatırım da...
Hepsinin hayali böyle gelin,oğulları sevmesin,kaderi kendi elinde olsun
Kız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.İyi geceler şekercim sanada:))
Berabermi oturuyorsunuz yoksa..
Diğerleri oğluş analarıda ondan,söz söyleme hakkına sahip olduklarını zannediyorlar..
Kız anneleri daha temkinli adımlar atıyorlar,mesela ben bişey olsa ortalığı yıkacağımı çok iyi biliyorlar..
Kızımın arkasında olduğumu bilirler..
Evet birlikteyizİyi geceler şekercim sanada:))
Berabermi oturuyorsunuz yoksa..
Diğerleri oğluş analarıda ondan,söz söyleme hakkına sahip olduklarını zannediyorlar..
Kız anneleri daha temkinli adımlar atıyorlar,mesela ben bişey olsa ortalığı yıkacağımı çok iyi biliyorlar..
Kızımın arkasında olduğumu bilirler..
Yok yok yalanları çıktı meydana şükürAnlamış ya çok şükür.
Anlamayan o kadar çok ki
Ayyynen Deniz'imKız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.
Öyle gerçekten meg,hem oğlan eşini sevmezse daha kolay dolduruşa gelir değil mi,birisi oğlunu,ben sana kimleri kimleri bulurum diye ayırdı,o kimler de oğlanı beğenmedi,şimdi 4 gözle,eski gelin geri alsın diye bakıyor kaynanaSüper isbetli bir saptama,tebrik ederim
Kız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.
Aman mashallah deO az olanın biri bende
Çoooookkkkk şükürrrr
Bende sizi seviyorum kiiii ,çok hem deAkaba kusura bakma kuzum ya gerçekten
Seviyoruz seni
Kaynana ve gelin,aynı cinsiyet. Rekabet,kıskançlık hepsi mevcut.Kız anneleri tek kızları huzurlu olsun diye ona göre davranıyor genelde.Oğlan anneleri sanırım güvencelerini el kızına kaptırdığını düşünüyor,bunun hıncı bir türlü bitmiyor.
Geç gördüm çok çok özür dilerimBak gördünmü bunlar yaşlılık belirtileri artık
Kim dinliyor sormayım diyorum kaygana demi..
Evet birlikteyizHep Tr gitme durumu var diye sesimi çıkartmadım. Bu hale geldi ama ins çok yakında kurtuluyoruz. Dediğin çok doğru. Benim annem de aynı sen
Benim hiç komşum arkadaşım yok aslında varda ama sizin gibi dertleşip konuştuğum yok.Estağfurullah tatlım yaolay tam da bu aslında. Yalnız hissettim çok tabii ki biliyorum herkes meşgul. Obadakiler ailem gibi oldu
Aynı ülkede olmak gibi olmayacak bari. Yoksa yapar tabii. Tatildeyken bile yer benimkini. O gelmeyecek bizimle yokİnşallah hayırlısı olsun artık dönüş yaparssanız umarım peşinizden gelmez..
Gerçi ghelmesede uzaktan yine yapacağını yapar,umarım böyle bir niyeti olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?