- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.701
Yok o Pamuklar Perisini sormuştu :)
Bu daha hiç bir şeygece kapımızı dinliyor. Yakaladım. Tepki vermedim. Kız ben saftirik miyim neyim
İyi geceler ablacımSelamın hello hanımlar iyi geceler hepinize..
Birisi diyormuş,benim oğlanın beğendiği kız güzel, onu alırmıyım ben gelin diye,bir de tatlı dilli,oğlanı koparır benden.Ben ona Xin kızını alacağım,zararsız,benim de sözümden çıkmaz,onu alırsam istersem boşatırım da...Bu daha hiç bir şeygece kapımızı dinliyor. Yakaladım. Tepki vermedim. Kız ben saftirik miyim neyim
İyi geceler ablacım
Elden ateş ölçecek zaar
Kendi eliyle bakacak ateşine, sizi nie ayırıyorYuh yaa
İyi geceler şekerciğim :)İyi geceler canısı sağol:))
Helal enişteyeElden ateş ölçecek zaarbenimki de hemen tuttu elimi yine. Cinnet geçirdi kadın
Kumayız sanki yaa.Birisi diyormuş,benim oğlanın beğendiği kız güzel, onu alırmıyım ben gelin diye,bir de tatlı dilli,oğlanı koparır benden.Ben ona Xin kızını alacağım,zararsız,benim de sözümden çıkmaz,onu alırsam istersem boşatırım da...
Hepsinin hayali böyle gelin,oğulları sevmesin,kaderi kendi elinde olsun
Elden ateş ölçecek zaarbenimki de hemen tuttu elimi yine. Cinnet geçirdi kadın
Bu daha hiç bir şeygece kapımızı dinliyor. Yakaladım. Tepki vermedim. Kız ben saftirik miyim neyim
Çooook ayıpYanından yürüdüm,odaya girdim. Eşime de söylemedimkendi bir kere yakaladı. O bana söyleyince,bende söyledim.
İlk 1 sene anlamadı ,şimdi çözdü anasınıHelal enişteye
Gece uyku arası,ne ses gelir odadan dimi ?Çooook ayıp
Terbiyesizlik
Annelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işteKumayız sanki yaa.kız anaları yine damatları çok seviyor. Benim annem öyle mesela
Çok şükür,zaten o yüzden katlanıyorum :) yoksa hem gurbet,hem gudubet çekilmiyoralmış cevabını işte hahhaaaay,içimin yağları eridi
Vardır iyileri ama çok çok azAnnelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işte
Türkiyeye gelirseniz o da gelecek miÇok şükür,zaten o yüzden katlanıyorum :) yoksa hem gurbet,hem gudubet çekilmiyor
Yok yok gelmeyecekTürkiyeye gelirseniz o da gelecek mi
Anlamış ya çok şükür.İlk 1 sene anlamadı ,şimdi çözdü anasınıdokunma karıma diyo
İyi geceler şekerciğim :)
Gece uyku arası,ne ses gelir odadan dimi ?ruh hastası ya
Annelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?