Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bu daha hiç bir şey gece kapımızı dinliyor. Yakaladım. Tepki vermedim. Kız ben saftirik miyim neyim
Birisi diyormuş,benim oğlanın beğendiği kız güzel, onu alırmıyım ben gelin diye,bir de tatlı dilli,oğlanı koparır benden.Ben ona Xin kızını alacağım,zararsız,benim de sözümden çıkmaz,onu alırsam istersem boşatırım da...
Hepsinin hayali böyle gelin,oğulları sevmesin,kaderi kendi elinde olsun

Kumayız sanki yaa. kız anaları yine damatları çok seviyor. Benim annem öyle mesela

Kumayız sanki yaa. kız anaları yine damatları çok seviyor. Benim annem öyle mesela
Annelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işte

Akaba kusura bakma kuzum ya gerçekten
Yoksa biliyorsun asla yanlız bırakmayız seni
Hepimiz aynı anda kaybolmuş gibi olduk.
Herbirimizin ayrı hayat koşuşturması var.
Ama seninki en önemlisi sağlık, senden iyi haberleri de alacağız inşaallah

Sen öyle yazınca içime battı
Seviyoruz seni

İyi geceler şekerciğim :)

İyi geceler şekercim sanada:))

Gece uyku arası,ne ses gelir odadan dimi ? ruh hastası ya

Berabermi oturuyorsunuz yoksa..

Annelerimiz sözünü teraziyle tartıyor,fark ne anlamıyorum ki,hepsi dedim ama haksızlık etmeyeyim,iyilerine de şahidim,ama azlar işte

Diğerleri oğluş analarıda ondan,söz söyleme hakkına sahip olduklarını zannediyorlar..
Kız anneleri daha temkinli adımlar atıyorlar,mesela ben bişey olsa ortalığı yıkacağımı çok iyi biliyorlar..
Kızımın arkasında olduğumu bilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…