- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #64.781
Kalbim paramparça olduBaşka yerdenn sana cevap yazdım okumadın ki
Üzülüyor diye
Şaka ettim ben ona
Ben senin aşgınım
Göğsüme kazıdım Aşgımızı
Hoş buldum canm okudum mesajları benim yok kaynana o yüzden konuya müdahil olmadım cnm bilemem o ilişkiyi yaşamadım çünkü hiçMadam hoşgeldin,ortalık bir karıştı kaynana deyince,kusura bakma
Pis cadılar nolcekÖyle gerçekten meg,hem oğlan eşini sevmezse daha kolay dolduruşa gelir değil mi,birisi oğlunu,ben sana kimleri kimleri bulurum diye ayırdı,o kimler de oğlanı beğenmedi,şimdi 4 gözle,eski gelin geri alsın diye bakıyor kaynana,gelin oralı bile olmuyor
Niye bağırıyosun kiBilmiom.Önce sirkeli suylan yıkamam mı lazım dersin
Töbe töbeee
Ya bi de soruyonuz nerde yaşadığını yazmıyon,yaş baş sölemiyon detay vermiyon diye. Özelden sölüyorum bazen de..Neyse..
Nası içimi dökecem kimliğim ifşa olsa he??
:) bilmemek bazen daha iyidir canımHoş buldum canm okudum mesajları benim yok kaynana o yüzden konuya müdahil olmadım cnm bilemem o ilişkiyi yaşamadım çünkü hiç
Seni giberticem unutturmağNiye bağırıyosun ki. Bizim gibi mini mini hatunlara
İlişkinize bağlı bişey megim,yapmaz herhalde demi
Sen o hırkaları obaya getir meeeg,üşüyünce giyeriz,bize işlemez nasılsaBilmiom.Önce sirkeli suylan yıkamam mı lazım dersin
Töbe töbeee
Ya bi de soruyonuz nerde yaşadığını yazmıyon,yaş baş sölemiyon detay vermiyon diye. Özelden sölüyorum bazen de..Neyse..
Nası içimi dökecem kimliğim ifşa olsa he??
Öyle canim ama eşime üzülüyorum çok:) bilmemek bazen daha iyidir canım
TamamdırSen o hırkaları obaya getir meeeg,üşüyünce giyeriz,bize işlemez nasılsa
Senin o parçalanan kalbini tek tek toplayıp öpüp, sevgi doldurup eski haline dönderirimKalbim paramparça oldu
O yönden tabii ki çok zordur annesizlik .onun için yani.Öyle canim ama eşime üzülüyorum çok
Vurduğun yerde papatyalar açarSeni giberticem unutturmağ
Sen oraya ekle,Hannazın da sefkilisi diyeSenin o parçalanan kalbini tek tek toplayıp öpüp, sevgi doldurup eski haline dönderirim
Vurduğun yerde papatyalar açar
Hepsini toplar o güzel saçlarına taç yaparım
Annem diye demiyorum benim annem hiç ayırmaz . Kızlarına ne alırsa,ona da alır. Şans işi evetKötü huylu insanlar kim olurda olsun kötüdür Allah böyle insanlardan uzak tuttsun. Kaynana bilse bu kız ailesiyle değil artık bizimle, sevgi gosterim bağrıma basayim ama yok İşte
Şans meselesi biraz bence
Allahım nasıl da güzel iltifat ediyorPislik nası biliyo bak kızamıyom bile hıııhh
Sevdin miğAllahım nasıl da güzel iltifat ediyor
Ohhh öpücüğümü de aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?