Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Meg seni giberticekmiş bana öle dedi

Husursuzda olsa ümüğünü sıkarım onun,gerçi benden önce eşim yere serer onu..
Sonuçta el kızı değilmi mantığı bence,iyi olanda var şimdi karışmıyorsa sesi çıkmıyorsa tamamdır..
Aynen abla,ben bu konularda hep insaftan adaletten yanayımdır,empatiyle davranırım genelde,ama eşim herşeyimizi kendi yapmışken,kayınvalidem,kızlarının hakkını almışız gibi davrandı,çünki eşim evlenmese o paralar ona kalacaktı sonuçta,mantık aynen bu...

Kadın rekabeti deniyor buna megim,o çok kıymetli oğluşları bir anda başka bir kadına doğru yelken açıyorlar yani..
Birde oğluşlarına iyi bakılamıyor hissiyatına kapılıyorlar resmen,sanırsınki adamlar açlıktan ölüyorlar..
Benimki kaç yaşında hala yemek konusu oldumu oğluna öncelik tanır..

Geç gördüm çok çok özür dilerim evet evet o malum şahıs

Lütfen ne özürü olurmu gözden kaçıyor bazen mesajlar..
Ne diyeyim o şahsa şimdi,sen anla ne demek istediğimi..

Türkçe bilen bile yok etrafımda,o kadar yani sizin aşkınız herkesçe malum canım Allah bozmasın :) Yalnızlıktan delirdimdi azıcık

Ama o da başka birinin oğlunu almış mesela. Doğanın kanunu bu yani

Aynı ülkede olmak gibi olmayacak bari. Yoksa yapar tabii. Tatildeyken bile yer benimkini. O gelmeyecek bizimle yok

Aman gelmesin bir zahmet..

Bu8 kaynanalar niye böyle yahu,dünya batsada bunların bu huyu geçmez..

Anladım anladım :) ❤

Benim kaynanayla aram hep buz gibiydi. Yok gibiydi ilişkimiz.
Ama şimdi çok çok iyi,bana hırkalar örüyor oyyy
Neden mi? Ulvi bi sebebi yok. Ayıramayacağını anladığından,beni sevmeye karar verdi

Benim kaynanayla aram hep buz gibiydi. Yok gibiydi ilişkimiz.
Ama şimdi çok çok iyi,bana hırkalar örüyor oyyy
Neden mi? Ulvi bi sebebi yok. Ayıramayacağını anladığından,beni sevmeye karar verdi

Oyyyyy bide hırkamı örüyor bak arzısa,hem ayıramadı hemde hırka örüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…