Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bir tek benim Tripli karamelimle Yosunlu Denizim okumuş.
Teşekkür ederim ilginiz için..

O kadar da zor ki toplamak ,yazık tatlımıza

Hem soğuk ,hem toplamak çok zor ya dip toplasalar,beli doğrulmuyor insanın ,içim gitti yorulduğunu okudukça
Akraba gelinlerinden biri Bursalı,o anlatırdı,inanamazdık,hadi yazın güzün olu rda,kışın meyve toplamak çok ütopik geliyor.Burada denize yakın ev bahçelerinde tek tük olur,o da 1 ağaç.
Allah yapanlara kolaylık versin
Çok pahalı ham zeytin pazarda,daha geçen 16 17 tlden gördüm,ama haklarıdır vallahi.
Tabi asıl parayı tüccar almıyorsa

Bizim tanıdıklar var Mudanya'da . Tüm köy zeytin/zeytinyağı işi yapıyor. Geçimleri o. Deli para var ama zor iş. İşçi getirtiyorlar yardım için hep

Bizim tanıdıklar var Mudanya'da . Tüm köy zeytin/zeytinyağı işi yapıyor. Geçimleri o. Deli para var ama zor iş. İşçi getirtiyorlar yardım için hep
İşçisiz olmaz ki,akabam zaten,insan,kazandığını yiyemeden göçüp gider.Kiraz bahçesi olan tanıdıklar var karamürselde,2 ye 3e giden meyve için bile günlerce işçi alıyorlar.Zeytine haydi haydi değer.Herkes yaptığı için işçi de zor bulunur ama.

İşçilere ev yapıyorlar bu dediğim köyde. Paraya para demiyorlar Villa her yer. Çokta iyi insanlar . Meyve de var orda. İncir,üzüm,karpuz,kavun. Ama en çok zeytin

İşçilere ev yapıyorlar bu dediğim köyde. Paraya para demiyorlar Villa her yer. Çokta iyi insanlar . Meyve de var orda. İncir,üzüm,karpuz,kavun. Ama en çok zeytin
Merak ediyorum aslında,geçen haberlere çıkmıştı,800 yaşında mı ne,bir ağaca bakım yapmışlar,bir kaç dalından meyve vermiş,muhteşem bir şey bu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…