- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.481
Bir tek benim Tripli karamelimle Yosunlu Denizim okumuş.Yafrukurtlar ;
Elden geldiğince,imkanlar el verdikçe çuval mama alsanız,kapınızın önüne biraz biraz yoğurt kasesine koysanız,bir kap da su..
Çok büyük bir vicdan rahatlığı,çünkü Allahın yarattıklarını doyuruyoruz.
Onların doğalarını ellerinden almasaydık,avlanarak beslenecekler,bizim yardımımıza ihtiyaç duymayacaklardı..
Çöpten beslenirler demeyin! Beslenemiyorlar!!
Kışın soğuklarla mücadele edebilmeleri için,beslenmeleri şart! Çünkü soğukta vücut ısıları hızla düşüyor veee......
Internette 15 kg mama 60/65 TL.Isterseniz marka da söyleyebilirim.
Keşke bir yerlere kopyala yapıştır yapsanız bu çağrımı:*
O kadar da zor ki toplamak ,yazık tatlımıza@tuzsuz_ruh zeytini severdim
Ağacını da
Ama soğudum yeminle
Nedir bu olanlar nedir
Niye onu yazın toplamıyosunuz
Niye her ağaç gibi yaprak dökmüyo
Niye ilkbaharda çiçek açmıyo
Niye radikal takılıyo o mübarek ağaç
Niye sen üşüyosun
Üşüye üşüye zeytin topluyosun
Niye haaa niyeee
Ben profilime bile kopyaladım. O kadar bakmışsan demekBir tek benim Tripli karamelimle Yosunlu Denizim okumuş.
Teşekkür ederim ilginiz için..
AnaaaaBir tek benim Tripli karamelimle Yosunlu Denizim okumuş.
Teşekkür ederim ilginiz için..
Bak gördün mü akabamO kadar da zor ki toplamak ,yazık tatlımıza
Yoo. Beğendiyseniz ordan demiştir. Ben doğru dürüst burda bile değildim bugün. Burdakini görmemişim mesela.AnaaaaOkumasam anlıycakmıydın yani,nasıl oluyo o,proluktan mı
Hem soğuk ,hem toplamak çok zor yaBak gördün mü akabam
Gelemedi bile yorgunluktan
Bi de hastaydı,nasıl durdu oralarda
HeeYoo. Beğendiyseniz ordan demiştir. Ben doğru dürüst burda bile değildim bugün. Burdakini görmemişim mesela.
Sadece pijama olsa iyiHeedidim ben de nooluyo,az kaldı pijamamın rengini de bilcek
Akraba gelinlerinden biri Bursalı,o anlatırdı,inanamazdık,hadi yazın güzün olu rda,kışın meyve toplamak çok ütopik geliyor.Burada denize yakın ev bahçelerinde tek tük olur,o da 1 ağaç.Hem soğuk ,hem toplamak çok zor yadip toplasalar,beli doğrulmuyor insanın ,içim gitti yorulduğunu okudukça
Bizim tanıdıklar var Mudanya'da . Tüm köy zeytin/zeytinyağı işi yapıyor. Geçimleri o. Deli para var ama zor iş. İşçi getirtiyorlar yardım için hepAkraba gelinlerinden biri Bursalı,o anlatırdı,inanamazdık,hadi yazın güzün olu rda,kışın meyve toplamak çok ütopik geliyor.Burada denize yakın ev bahçelerinde tek tük olur,o da 1 ağaç.
Allah yapanlara kolaylık versin
Çok pahalı ham zeytin pazarda,daha geçen 16 17 tlden gördüm,ama haklarıdır vallahi.
Tabi asıl parayı tüccar almıyorsa
Ya bebişim
İşçisiz olmaz ki,akabam zaten,insan,kazandığını yiyemeden göçüp gider.Kiraz bahçesi olan tanıdıklar var karamürselde,2 ye 3e giden meyve için bile günlerce işçi alıyorlar.Zeytine haydi haydi değer.Herkes yaptığı için işçi de zor bulunur ama.Bizim tanıdıklar var Mudanya'da . Tüm köy zeytin/zeytinyağı işi yapıyor. Geçimleri o. Deli para var ama zor iş. İşçi getirtiyorlar yardım için hep
Naaapalım artık yapacak bişey yokYa bebişimgerçekler
İşçilere ev yapıyorlar bu dediğim köyde. Paraya para demiyorlarİşçisiz olmaz ki,akabam zaten,insan,kazandığını yiyemeden göçüp gider.Kiraz bahçesi olan tanıdıklar var karamürselde,2 ye 3e giden meyve için bile günlerce işçi alıyorlar.Zeytine haydi haydi değer.Herkes yaptığı için işçi de zor bulunur ama.
Kabullen işteNaaapalım artık yapacak bişey yok
Merak ediyorum aslında,geçen haberlere çıkmıştı,800 yaşında mı ne,bir ağaca bakım yapmışlar,bir kaç dalından meyve vermiş,muhteşem bir şey bu:))İşçilere ev yapıyorlar bu dediğim köyde. Paraya para demiyorlarVilla her yer. Çokta iyi insanlar . Meyve de var orda. İncir,üzüm,karpuz,kavun. Ama en çok zeytin
Muazzam güzellikler. İncirler olsun diye Zeytinyağı sürüyorlar canım ya,o kadar sevmek :)Merak ediyorum aslında,geçen haberlere çıkmıştı,800 yaşında mı ne,bir ağaca bakım yapmışlar,bir kaç dalından meyve vermiş,muhteşem bir şey bu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?