- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.521
Yok o değil o. Bu kılıç koyuyordu avatara.
Bir konusunda foto koydu. Araba içinden. Kocamın yanındaki kadın mı lütfen bakın diyeSanki foto var diye hatırladım..
Baktım geldim şimdi,valla merveye benziyor,kaçıklık aynıMevre Osen açmış. Sorunlu bilmemneler konu adı
Kesin oBaktım geldim şimdi,valla merveye benziyor,kaçıklık aynı
Bir konusunda foto koydu. Araba içinden. Kocamın yanındaki kadın mı lütfen bakın diye
Ooooy neeeydi o geceeeBir konusunda foto koydu. Araba içinden. Kocamın yanındaki kadın mı lütfen bakın diye
MerveokanaşkYok artık yaaaa..
Tam nicki neydi bunun..
Ben hiç inanmamıştım konularına zatenOoooy neeeydi o geceeeSabahladıktı beee
Merveokanaşk
MerveOkanAşk böyleydi şekercimYok artık yaaaa..
Tam nicki neydi bunun..
Sildiler tamamen diye biliyorum. Hakaret etmişti açığa çıkınca.Nİcki biliyorum zaten,baktımda çıkmıyor hiç.
Bakıp geçiyordum,gerçek ya da değil düşünmüyordum ki zaten...Ben hiç inanmamıştım konularına zatenşizofren. Aklınca rezil edip gitti bizi
Hayal gücü geniştiBakıp geçiyordum,gerçek ya da değil düşünmüyordum ki zaten...
Sildiler tamamen diye biliyorum. Hakaret etmişti açığa çıkınca.
Dalga geçtim sizinle dedi .saydı saydı. Defoldu gitti.Vay terbiyersiz,anlaşılınca hakaret tabi...
Dalga geçtim sizinle dedi .saydı saydı. Defoldu gitti.
Aynen öyle. Ben olsam huzur bozucuları tek tek atarım.İyikide defolup gitmiş..
Sonra açıklayacaktım zaten,ama evet anladınız,yazıp yazıp cevaplarla eğleniyoruz demişti,ama olay yerine döndü bak,bu işler böyledirVay terbiyersiz,anlaşılınca hakaret tabi...
Ahaha aynen öyleydiSonra açıklayacaktım zaten,ama evet anladınız,yazıp yazıp cevaplarla eğleniyoruz demişti,ama olay yerine döndü bak,bu işler böyledir
Aynen öyle. Ben olsam huzur bozucuları tek tek atarım.
Sonra açıklayacaktım zaten,ama evet anladınız,yazıp yazıp cevaplarla eğleniyoruz demişti,ama olay yerine döndü bak,bu işler böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?