- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.561
Cevap vermezsen ezik :) halbuki tam tersi bence
O seviyeni alıp ayaklarıyla çiğneyen oluyor. Yeni başıma geldi. Baktım anlamıyor,bıraktım sallasın.Cevap gene ver ama seviyeli olsun..
O seviyeni alıp ayaklarıyla çiğneyen oluyor. Yeni başıma geldi. Baktım anlamıyor,bıraktım sallasın.
En iyisi tuttun zaten. Kelle almaya gelmiş o. Ne koparsa karSaygısız onlar zaten,deminki konuda neler yazmış bana,kendimi tutmasam neler yazılırda ..
En iyisi tuttun zaten. Kelle almaya gelmiş o. Ne koparsa kar
Hiç değmez iyi ki cevap vermedin. Boşver :)Biraz zor koparırda neyse,onun karşısında kim var bilmeden konuşuyorlar..
Sana da iyi geceler şekerciğimBende yatayım uykum geldi iyi geceler görüşürüz..
Aferim kankime,teşekkürler peltekimBen profilime bile kopyaladım. O kadar bakmışsan demek
Rica ederim canımın içiAferim kankime,teşekkürler peltekim
Bitmedik malesefffBugün inşallah biter sibelim ya,vallahi üzüldüm,bir de hastalanmışsın
Yerine adam tutsaydın keşke
Ben de de vardı gripmidir nedir anlamadım,dün çocuğu geziye uğurladım okuldan,akşam da karşılamaya gittim,bugün serili yattım.Kahvaltımı şimdi yapıyorum,mutfak aldı başını gidiyor,ama evdeyim bari.
Bitmezse de yarın gitme,kötü olacaksın yoksa,canım benim
Hiiiiihhhhh,gitme canım gitmeee,hastayım deeeeeBitmedik malesefff
Sen nerdesinnnBitmedik malesefff
Gitmedik bugün yağmur çok yağıyor nasıl gitmeyim deniz yaaa annem babam nasıl yapsın yalnız başına gidemezler zaten uzakHiiiiihhhhh,gitme canım gitmeee,hastayım deeeee
Zeytin topluyoruz yaaaa soul hasta oldum bide çok kötüyüm sen nasilsin ne olsu hayirdirSen nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?