- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.581
Zeytin topladığınızı biliyorum ama denk gelemedik.Zeytin topluyoruz yaaaa soul hasta oldum bide çok kötüyüm sen nasilsin ne olsu hayirdir
Bu mesajı gördüm var ya gülcem gülemiyom öksürük musade etmiyo malesef hava soğuk yağmur yağmış dün sabah ayaklarım bileklerime kadar ıslandı resmen havuza girmiş gibi oldum şıp şıp ayaklarım suyun içinde buz kesti ateş yaktık ısıttım çoraplarımı çıkardım kuruttum dün mahvoldum öksürük iki katına çıktı yüzüm gözüm şiş berbatım@tuzsuz_ruh zeytini severdim
Ağacını da
Ama soğudum yeminle
Nedir bu olanlar nedir
Niye onu yazın toplamıyosunuz
Niye her ağaç gibi yaprak dökmüyo
Niye ilkbaharda çiçek açmıyo
Niye radikal takılıyo o mübarek ağaç
Niye sen üşüyosun
Üşüye üşüye zeytin topluyosun
Niye haaa niyeee
Geçmiş olsun kuzum o varis ameliyatı zor diyorlarZeytin topladığınızı biliyorum ama denk gelemedik.
Bende 2 gün raporluydum. Bacağımda varis vardı onu aldırdım.
Uyuşturmadan hemdee 15 dakka sürdü ama o 15 dakka bana 15 saat gibi geldiGeçmiş olsun kuzum o varis ameliyatı zor diyorlar
Sağol kuzummm malesef bitmeyen zeytin yapmislarAllah yardımcın olsun canımm
Owwwwww çok zorr ölürüm ben vallahi yaaaaUyuşturmadan hemdee 15 dakka sürdü ama o 15 dakka bana 15 saat gibi geldi
Ve daha bitmedi.
2 senas daha gidicem 15 gün arayla
Sende varmı ki varisOwwwwww çok zorr ölürüm ben vallahi yaaaa
Bu mesajı gördüm var ya gülcem gülemiyom öksürük musade etmiyo malesef hava soğuk yağmur yağmış dün sabah ayaklarım bileklerime kadar ıslandı resmen havuza girmiş gibi oldum şıp şıp ayaklarım suyun içinde buz kesti ateş yaktık ısıttım çoraplarımı çıkardım kuruttum dün mahvoldum öksürük iki katına çıktı yüzüm gözüm şiş berbatım
Bende yok arkadaşımda var anlattığına gore diyorumSende varmı ki varis
Hmmm sen kilo bildirimi yaptın mıBende yok arkadaşımda var anlattığına gore diyorum
Başkası yok malesef kendimizin zeytin annemlerle beraber yapıyoruz birini bulduk silkecek zaten altına çadırı yazıp topluyoruz çuvala katıyoruz eşimle beraberGecmis olsun canım kıyamam ya, hasta halinle nasıl topluyorsun.Keşke yerine başkası gitseydi.
Benimde boğaz şiş çok ağrıyor her tarafım sanırsam salgın var her yerde.
Yapmadım geliyorum simdiHmmm sen kilo bildirimi yaptın mı
Sibelim hosgeldin★Yapmadım geliyorum simdi
Geçmiş olsun inşallahZeytin topladığınızı biliyorum ama denk gelemedik.
Bende 2 gün raporluydum. Bacağımda varis vardı onu aldırdım.
Hosbuldum kuzum malesef bitmeyen zeytin yapmışlar bu yıl yağmur yağdı gidemedikSibelim hosgeldin★
Bitti mi zeytinler
Hasta olmussun bide cok üzüldümHosbuldum kuzum malesef bitmeyen zeytin yapmışlar bu yıl yağmur yağdı gidemedik
Hastalığı sorma bileğime kadar suyun içinde kaldı ayaklarım dün mahvoldum daha önceki gün yerden topladık o günde çiğ yağmış sırılsıklam oldum eğilerek toplayamiyorum ayaklarım tutuldu oturunca üşütüyorum bir gün maksimum iki gün kaldı ama ben bittimHasta olmussun bide cok üzüldüm(
Rabbim şifa versin canimmmm
Zor oluyordur toplamak Rabbim güç kuvvet versin siz
Kiyamam yaa sıkı giyin artik kat kat giy canimHastalığı sorma bileğime kadar suyun içinde kaldı ayaklarım dün mahvoldum daha önceki gün yerden topladık o günde çiğ yağmış sırılsıklam oldum eğilerek toplayamiyorum ayaklarım tutuldu oturunca üşütüyorum bir gün maksimum iki gün kaldı ama ben bittim
Sağol canım giyiniyoruz ama yinede toprak yaş oturunca üşütmek kaçınılmaz inşallah biter zaten o bitmezse ben biticem büyük ihtimalKiyamam yaa sıkı giyin artik kat kat giy canim
Bitki cayo falan iç
Rabbim güç versin kolaylik versin zor bagda bahcede tarlada calismak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?