Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bu mesajı gördüm var ya gülcem gülemiyom öksürük musade etmiyo malesef hava soğuk yağmur yağmış dün sabah ayaklarım bileklerime kadar ıslandı resmen havuza girmiş gibi oldum şıp şıp ayaklarım suyun içinde buz kesti ateş yaktık ısıttım çoraplarımı çıkardım kuruttum dün mahvoldum öksürük iki katına çıktı yüzüm gözüm şiş berbatım

Reactions: Eva
Gecmis olsun canım kıyamam ya, hasta halinle nasıl topluyorsun.Keşke yerine başkası gitseydi.
Benimde boğaz şiş çok ağrıyor her tarafım sanırsam salgın var her yerde.

Gecmis olsun canım kıyamam ya, hasta halinle nasıl topluyorsun.Keşke yerine başkası gitseydi.
Benimde boğaz şiş çok ağrıyor her tarafım sanırsam salgın var her yerde.
Başkası yok malesef kendimizin zeytin annemlerle beraber yapıyoruz birini bulduk silkecek zaten altına çadırı yazıp topluyoruz çuvala katıyoruz eşimle beraber

Hasta olmussun bide cok üzüldüm(
Rabbim şifa versin canimmmm
Zor oluyordur toplamak Rabbim güç kuvvet versin siz
Hastalığı sorma bileğime kadar suyun içinde kaldı ayaklarım dün mahvoldum daha önceki gün yerden topladık o günde çiğ yağmış sırılsıklam oldum eğilerek toplayamiyorum ayaklarım tutuldu oturunca üşütüyorum bir gün maksimum iki gün kaldı ama ben bittim

Kiyamam yaa sıkı giyin artik kat kat giy canim
Bitki cayo falan iç
Rabbim güç versin kolaylik versin zor bagda bahcede tarlada calismak

Kiyamam yaa sıkı giyin artik kat kat giy canim
Bitki cayo falan iç
Rabbim güç versin kolaylik versin zor bagda bahcede tarlada calismak
Sağol canım giyiniyoruz ama yinede toprak yaş oturunca üşütmek kaçınılmaz inşallah biter zaten o bitmezse ben biticem büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…