- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.601
Biter inşallah dinlenirsin canimmSağol canım giyiniyoruz ama yinede toprak yaş oturunca üşütmek kaçınılmaz inşallah biter zaten o bitmezse ben biticem büyük ihtimal
Inşallah bitsin valla yaa sağol sen napıyorsun ikizler benim damat nasilBiter inşallah dinlenirsin canimm
Az kalmis az daha sabir
Ikizler iyi şükür♥♥Inşallah bitsin valla yaa sağol sen napıyorsun ikizler benim damat nasil
Ahahahahhaha benim damat öğretmen olacak akademisyen ohhh ne guzel vallahi millet okula gönderemiyor siz okuldan getiremiyorsunuzIkizler iyi şükür♥♥
Damatla halledemdigimiz sorun var okuldan gelmek iatemiyormus:)
Ya vallahi korkuyorum da sibel öğretmen evde ne oluyor da gitmek istemiyor diye düşünecekAhahahahhaha benim damat öğretmen olacak akademisyen ohhh ne guzel vallahi millet okula gönderemiyor siz okuldan getiremiyorsunuz
Yok kuzum bazı çocuklar öyledir sevdiği yerden gitmek istemez öğretmen öyle düşünür mü hiç aaaa anlar bence o daYa vallahi korkuyorum da sibel öğretmen evde ne oluyor da gitmek istemiyor diye düşünecek(
Oysa biz parktan gezmekten misafirlikten de eve gelmek istemeyiz:)
Bilmiyorum ki yani benim hassas noktam mesela cocuklara uygulanan şiddetYok kuzum bazı çocuklar öyledir sevdiği yerden gitmek istemez öğretmen öyle düşünür mü hiç aaaa anlar bence o da
ojbulduk be ya sen hala buralarda mısın gııııHoş geldiniz obaya
ojbulduk be ya sen hala buralarda mısın gıııı
Daha iyiyim canım cok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah
Şimdi nasılsın
Çabık okuyun paylaşın şuraya yazdığım yazıyı bakiim
Ya işte kedi/köpek/mama vsSen söyleee nedir nedir..
Ya işte kedi/köpek/mama vs
Yafrukurtlar ;
Elden geldiğince,imkanlar el verdikçe çuval mama alsanız,kapınızın önüne biraz biraz yoğurt kasesine koysanız,bir kap da su..
Çok büyük bir vicdan rahatlığı,çünkü Allahın yarattıklarını doyuruyoruz.
Onların doğalarını ellerinden almasaydık,avlanarak beslenecekler,bizim yardımımıza ihtiyaç duymayacaklardı..
Çöpten beslenirler demeyin! Beslenemiyorlar!!
Kışın soğuklarla mücadele edebilmeleri için,beslenmeleri şart! Çünkü soğukta vücut ısıları hızla düşüyor veee......
Internette 15 kg mama 60/65 TL.Isterseniz marka da söyleyebilirim.
Keşke bir yerlere kopyala yapıştır yapsanız bu çağrımı:*
Tamamdır diğer topikte paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?