- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.641
Ama hastayimmm bi gecmis olsun diyen birisi yok
DimiiiiÖyle olsa 9 yıl burada olmazdım ..
Görmüşlerdir canısı..
Sanki günlük güneşlik oluyorda sjksjksjk
Naptı oğlun alıştı demi okula..
Öyle olsa 9 yıl burada olmazdım ..
Görmüşlerdir canısı..
Sağol canimm aynen hapşirmak en kötüsü ev pecededen geçilmiyor:)Geçmiş olsun havalar malum tam hastalık yapıyor..
Geçmiş olsun canimm Rabbim sifa versinAma hastayimmm bi gecmis olsun diyen birisi yok
İnşallah canim yaa cok bagliyim sibel valla orda napio nasil davraniyorlar hala alisamadimAhahahah duygusal kuzum benim bisey olmaz üzülme ya düzelecek yavaş yavas
Ablacim alıştı hatta ogretmeni cok iyi diyor ama eve gelmek istemiyor benim kuzmÖyle olsa 9 yıl burada olmazdım ..
Görmüşlerdir canısı..
Canım öyle düşünme bak kötü davransalar gitmek istemez belli ederGeçmiş olsun canimm Rabbim sifa versin
İnşallah canim yaa cok bagliyim sibel valla orda napio nasil davraniyorlar hala alisamadim
Aaa kim o valla her akşam girmezsem uyuyamiyorum :))Hep bu hastalığı bu obadan aldim banyo yapmiyorlarki
Tövbe yarabbi daha bulmadım o kadarını da kız benim yerimde olsan napacan ben hasta halimle zeytin toplamaya gidiyom bideO zaman ikimzde belamizi bulmusuz
Söyler evet ama daha bebek gibi geliyor bana canim yaaCanım öyle düşünme bak kötü davransalar gitmek istemez belli eder
Gızzz sen bizim obaya pis mi didin valla gelirim oraya biz her gece yatmadan mıntıka temizliği sonra kişisel temizlik yapıp yatıyoruz bikere hem sabah tırnak saç kontrolü var içtimadaHep bu hastalığı bu obadan aldim banyo yapmiyorlarki
Tamam sen aklandinAaa kim o valla her akşam girmezsem uyuyamiyorum :))
Alışacaksın korkmaaaa sen hic ayrılmadın hep kendin ilgilendin ondan böyle düşünüyorsunSöyler evet ama daha bebek gibi geliyor bana canim yaa
Dimiiii
Bazen konuşmak için konuşuyoruz işte sdlgdfkgf
he ya bu ne gı ne zaman gelip gitsen sen varsın eskilerden çok kimse göremedim zati
Sağol canimm aynen hapşirmak en kötüsü ev pecededen geçilmiyor:)
Ablacim alıştı hatta ogretmeni cok iyi diyor ama eve gelmek istemiyor benim kuzm
Tamam sen aklandinyahuuuu en azindan benim gibi 15 günde bi yapsaniz yeter
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle… Nice mutlu yıllara…Bşide çete diyorlar hahahahaha
Pek kimse kalmadı artık eskilerden
Doğal vitaminler alacaksın içeceksin..
Demekki sevdiki okulunu böyle düşünüyor,ya tam tersi olsaydı gitmek istemeseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?