- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.661
Abla akşamki konuyu okudum napmissiniz öyle yaaa siz neymissiniz çete kurmuşsunuz resmen kk cetesiBşide çete diyorlar hahahahaha
Pek kimse kalmadı artık eskilerden
Doğal vitaminler alacaksın içeceksin..
Demekki sevdiki okulunu böyle düşünüyor,ya tam tersi olsaydı gitmek istemeseydi...
Bu neeee laaaaMutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle… Nice mutlu yıllara…dfkgjfgh
Sağol canımın ici insallahhhhAllah kolaylık versin canım kısa zamanda biter umarim♡ @tuzsuz_ruh
Ay bu koku senden mi geliyordu♥♥Tamam sen aklandinyahuuuu en azindan benim gibi 15 günde bi yapsaniz yeter
İnşallah alisirim canim yoksa gelecegin sorunlu kaynanasiyimAlışacaksın korkmaaaa sen hic ayrılmadın hep kendin ilgilendin ondan böyle düşünüyorsun
O sanki işime gelirdiBşide çete diyorlar hahahahaha
Pek kimse kalmadı artık eskilerden
Doğal vitaminler alacaksın içeceksin..
Demekki sevdiki okulunu böyle düşünüyor,ya tam tersi olsaydı gitmek istemeseydi...
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle… Nice mutlu yıllara…dfkgjfgh
Ay bu koku senden mi geliyordu♥♥
İnşallah alisirim canim yoksa gelecegin sorunlu kaynanasiyim
O sanki işime gelirdi
Ama ablam ayrilik zormus yaa
Bide kelesi varmis yazmis:)Abla akşamki konuyu okudum napmissiniz öyle yaaa siz neymissiniz çete kurmuşsunuz resmen kk cetesi
Ay bu koku senden mi geliyordu♥♥
O sanki işime gelirdi
Oyyy canım benimmmHahahahahaha sanada mutlu yıllar olsun koç kadını
Sakın haaaaa aman diyim bak çın çın istemiyorsan o kulaklar cinlasin öyle bir kaynana olma sakın yakma bir gelinin başınıAy bu koku senden mi geliyordu♥♥
O sanki işime gelirdi
Abla akşamki konuyu okudum napmissiniz öyle yaaa siz neymissiniz çete kurmuşsunuz resmen kk cetesi
Ilk günler devamli ararfim öğretmeni nasil oğlum diyeLütfen böyle düşünme,daha minnak bir oğlun var bu kadar kendini bağlı hissedersen üzülen sen olursun ona göre..
Biraz daha dirayetli ol,sana bağımlı bir evlat olmasın ileride bunun sıkıntısını yaşarsın..
Daha nelerr var da burada yazamıyorummm
Bide kelesi varmis yazmis:)
O kadarını ben bilemiyorum artık iyi mi kötü muEskşiden çete lideri derlerdi bana,ciddiyim haaaakötü amaçlı lider değildim ama
”Kim bu dünyada yaparsa yılbaşını baş tacı, maazallah öteki dünyada girer g..tüne süslediği çam ağacı.” fgkjfhkfhkljAhahahahahha
Ayni apartmanda yaşayalım istiyorum canim:)Sakın haaaaa aman diyim bak çın çın istemiyorsan o kulaklar cinlasin öyle bir kaynana olma sakın yakma bir gelinin başını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?