- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.701
Bizim evlerimoz cok uzak ama haftanin 4 gunu yatida 3 günü kahvaltida bizdeydi yaa abla
Neler cektim
Ay aman istemiyorum öyle bağımlı haller falan
Bende oğlumu vermem
Gelmeyin üstüme:)arabalarin önüne atarım kendimi bakın:)))
Öyle bi kaynana olacağına at kurtul dermişim ahahahahahahhahGelmeyin üstüme:)arabalarin önüne atarım kendimi bakın:)))
Gül sana gulmeler yakişir:)Napiyim agliyim mı
Artık değişti herşey, güüyaa kız alıyozz ama aslında erkekleri çekiyorlar gelinlerr kendilerine.Verme sakın
Hahahahahaaha aman durrrrrr
Aynen bende istemem komple evi yakarimKızlar işin şakasıda olsa,kızım bu durumda olsa aynı evde yaşamak istese zaten istemez 3.dünya savaşı çıkarırım.
Bendeee kesinlikleKızlar işin şakasıda olsa,kızım bu durumda olsa aynı evde yaşamak istese zaten istemez 3.dünya savaşı çıkarırım.
Gül sana gulmeler yakişir:)
Aha bir kaynana daha kizzzz cadı kaynana olma sakın baakkkkArtık değişti herşey, güüyaa kız alıyozz ama aslında erkekleri çekiyorlar gelinlerr kendilerine.
Ben oğlumu çekmesinler yaaaa
Artık değişti herşey, güüyaa kız alıyozz ama aslında erkekleri çekiyorlar gelinlerr kendilerine.
Ben oğlumu çekmesinler yaaaa
Yani kendine yapilamsini istemedigini baskadina yapmayacan oooookadarrrrKızlar işin şakasıda olsa,kızım bu durumda olsa aynı evde yaşamak istese zaten istemez 3.dünya savaşı çıkarırım.
Aynen bende istemem komple evi yakarim
Bendeee kesinlikle
Katılıyorum hersey adil olsunn o ooooo kadarrrrrrBuda yanlış aslında kimse kimseyi çekmesin kendi tarafına..
Bir tarafa gidiliyorsa karşı tarafada eşit gidilsin..
Erkek anaları daha baskın bu konuda,biz diyorlar genelde..
Haaa ben yiyiyom mu bunu yemem,tırsacak benden birazcık ..
Yani kendine yapilamsini istemedigini baskadina yapmayacan oooookadarrrr
Kiz sakin deme aramizda kaynan varAha bir kaynana daha kizzzz cadı kaynana olma sakın baakkkk
Orasi öyle oda insanin vicdanina kalmışYapan çok maalesef..
Benim içimden de bir canavar çıkabilir gerçekten bu konuda hic affim yok yaaa çocuğum yok ama olsa delirme sebebi benim için döverim yinede salmamÜstünede beton dökerim
Herkes kendi evini bilecek
Ben son zamanlarda hep bunu görüyorum.Buda yanlış aslında kimse kimseyi çekmesin kendi tarafına..
Bir tarafa gidiliyorsa karşı tarafada eşit gidilsin..
Erkek anaları daha baskın bu konuda,biz diyorlar genelde..
Haaa ben yiyiyom mu bunu yemem,tırsacak benden birazcık ..
Katılıyorum hersey adil olsunn o ooooo kadarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?