- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.761
İyi akşamlar canımİyi akşamlar
Sizede mutlu yıllarHanımlar ben kaçtım dışarıya çıkacağız akşamda yolculuk var..
Fırsat bulup gelemem herhalde.
Şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yıllarımız olsun hep berabercene..
Sizleri seviyorum öpüyorum.
İyiyim canım sen nasılsınNaber ince bilegim
Havalar soğudu çocukla dışarı çıkamayınca eve sardım iyice. Sürekli kendime yapacak iş çıkartıyorum:) yarın mutfağı elden geçirmem lazım.. önerin var mı yağlar içinBende iyiyim canım
=)
O zaman Allah kolaylık versin tekrar tekrar canım sanaBaşka kimse yok ki uzak bizim arabayla gidiyoruz mecburen yani ne diyeyim hastayım gitmiyorum desem benim anam tellidir cok
Havalar soğudu çocukla dışarı çıkamayınca eve sardım iyice. Sürekli kendime yapacak iş çıkartıyorum:) yarın mutfağı elden geçirmem lazım.. önerin var mı yağlar için
Sağol kuzum.sen nasilsin beni bosverO zaman Allah kolaylık versin tekrar tekrar canım sana
Canimmmm iyimisin nasilsinBulaşık deterjanı var ya tablet olanlar kaynar suda erit biraz ilindiktan sonra mutfak dolaplarını sil canım çok işe yarıyor yağdan eser kalmıyor
Çok şükür canım. 8 Ocağı bekliyorum. Rapor almak için. Bilmediğimiz işler,öğreniyoruz işte. 14Ünde de sonuç celsesi ins. Sıkıntılıyım yaniSağol kuzum.sen nasilsin beni bosver
Canimmmm iyimisin nasilsin
Çok güzel olacak herşey Allah büyük dua et yılmaÇok şükür canım. 8 Ocağı bekliyorum. Rapor almak için. Bilmediğimiz işler,öğreniyoruz işte. 14Ünde de sonuç celsesi ins. Sıkıntılıyım yani
Canım sen ne ameliyatı oldun sakıncası yoksa dikiş falan var mı kaçırdım soylediysende kudura bakma ben de iyi sayılırım canım deniz bilmem görmedim sabah geldi gitti bida yokBiraz ağrım var ama iyiyim ruhum
Sen nasılsın
Deniz nerde
Canım sen ne ameliyatı oldun sakıncası yoksa dikiş falan var mı kaçırdım soylediysende kudura bakma ben de iyi sayılırım canım deniz bilmem görmedim sabah geldi gitti bida yok
Heee geçmiş olsun canımın ici çoğu gitti azı kaldı inşallah çok yakınRahimde perde vardı canım onu aldırdım
Ankara da bir Prof buldum çok iyi
Onda oldum ameliyatı
Kim bilir napti gene laz damarına kim bastı kim bilir@DenizinYosunKokusu neden gri yaa
Mesajlarinda bulamadım bisey brn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?