Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yani eskidenmiş onlar şimdi kız anneleri ses çıkarıyor..
Bakınız ben mesela,tüm aile çekinir benden ama saygıda duyarlar severler sayarlar..
Ağırlığım var çünkü..
Iyi yapıyorsun abla inan bende yapamam pasif kalamam herkes yerini bilecek

Bu konuya çok karşıyım bak ben kv görüşmüyorum şuan eşimde görüşmüyor ama neler yaptı bize yinede demedim görüşme diye kendin bilirsin ama beni muhattap etme dedim benim yanımda konusunu dahi açma ama para vereceksen ver gideceksen git bana duyurma dedim gitmicem dedi giderse de karışmam benlik bisey yok

Benim içimden de bir canavar çıkabilir gerçekten bu konuda hic affim yok yaaa çocuğum yok ama olsa delirme sebebi benim için döverim yinede salmam

Salma zaten kişinin kendi evi yuvası olmalı..
Tabi birde şartlar ne olur bilişnmezde..

Buradada sürekli dediğim bir örnek vardır..
Evlilik terazi gibidir,kefeyi ayarlamasını bileceksin..
Dengeyi kurdunmu sorun olmaz..

Yani eskidenmiş onlar şimdi kız anneleri ses çıkarıyor..
Bakınız ben mesela,tüm aile çekinir benden ama saygıda duyarlar severler sayarlar..
Ağırlığım var çünkü..
helal ablama kim tutar seni zaten nick tende baya korkmustum adinin hakini veriyon

Benim manyak abim kuramadı işte
Kendi bilir valla ben yeğenlerimi görüyorum bana yeter.

Ben yaşadım abla benim annemde senin gibi ama ben hiç dahil etmedim hep kendin sorunumu kendim çözdüm en son çözemedim evi bırakıp ciktim

helal ablama kim tutar seni zaten nick tende baya korkmustum adinin hakini veriyon

Ama işi saygısızlığa asla getirmem,sonuçta kızım var ona laf gelsin istemem..
Gerçi çok seviyorlar kızımıda..

Benim manyak abim kuramadı işte
Kendi bilir valla ben yeğenlerimi görüyorum bana yeter.

Kuramadımı iş zora gider..

Zor işler vesselam..
Aynen hepimizde anne evladiyiz helimizde allah izin verilse anne olacz o yuzden kendine istemedigini baskasina yapmayacan oglum olsa direk ayri eve alırım kendileri isteyincd bize gelsinler yada bisey olunca ben giderim herkes kendi evide olsun bizm cektigimzi çekmesin gelinim :)

Tabiki doğru olanıda budur işte,kendin çekiyorsan neden bir başkası yaşasın bunları..
Benim oğülumda olsaydı aynı düşüncelerim olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…