- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #65.741
Ben de eski sayılırım mıyım acabahe ya bu ne gı ne zaman gelip gitsen sen varsın eskilerden çok kimse göremedim zati
Aynen evetGızzz sen bizim obaya pis mi didin valla gelirim oraya biz her gece yatmadan mıntıka temizliği sonra kişisel temizlik yapıp yatıyoruz bikere hem sabah tırnak saç kontrolü var içtimada
Astalık mı? Geceleri obada dolaşan ayulardan bulaşmıştır
”Kim bu dünyada yaparsa yılbaşını baş tacı, maazallah öteki dünyada girer g..tüne süslediği çam ağacı.” fgkjfhkfhklj
Ank'ımHanımlar ben kaçtım dışarıya çıkacağız akşamda yolculuk var..
Fırsat bulup gelemem herhalde.
Şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yıllarımız olsun hep berabercene..
Sizleri seviyorum öpüyorum.
Bende onu diyorum obayi kople ilaclamak lazim diye nerdeeee÷ bu devvvllett nerrrrde bu millet sinirlendirmeyin beni. Bacim hasta geçmiş olsun canim
Yazın bile çok zor,kışın daha da zor ,of canım ya. Bitmedi mi ?Sağol kuzummm malesef bitmeyen zeytin yapmislar
Aman aman”Kim bu dünyada yaparsa yılbaşını baş tacı, maazallah öteki dünyada girer g..tüne süslediği çam ağacı.” fgkjfhkfhklj
İyi yolculuklar ,iyi yıllar şekerciğimHanımlar ben kaçtım dışarıya çıkacağız akşamda yolculuk var..
Fırsat bulup gelemem herhalde.
Şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yıllarımız olsun hep berabercene..
Sizleri seviyorum öpüyorum.
Daha 4 yaşında oglusla böyle konusma sende hem oglus deme bak sonra bağımlı evlat oluyor kadına yapmadığını birakmiyorAsin beni:))
Daha ortaa gelin yok:)
Oglusum 4 yaşında:))
Bitmedi gitti kör olasıca yer yarılmış yerin altından zeytin çıkmış yok dediğimiz ağaçlarda bile var ben yakında giderim diğer alemeYazın bile çok zor,kışın daha da zor ,of canım ya. Bitmedi mi ?
Yok canim benimki bağımlı değil valla ben hep herseyini kendisine yaptirdim kendisi karar verir herşeyeDaha 4 yaşında oglusla böyle konusma sende hem oglus deme bak sonra bağımlı evlat oluyor kadına yapmadığını birakmiyor
Böyle sev bisey değil ama fazlası sana da çocuğa da zarar biliyosun ahahahahha kötü kaynanaYok canim benimki bağımlı değil valla ben hep herseyini kendisine yaptirdim kendisi karar verir herşeye
Ama bende aşırı seviyorum napim:)
Kötü kaynana olcam hahahaha:))senin kızını hergün aricam:))Böyle sev bisey değil ama fazlası sana da çocuğa da zarar biliyosun ahahahahha kötü kaynana
Ay tövbe de canım yaBitmedi gitti kör olasıca yer yarılmış yerin altından zeytin çıkmış yok dediğimiz ağaçlarda bile var ben yakında giderim diğer aleme
Ben vazgeçtim doyurmaktan zatenKötü kaynana olcam hahahaha:))senin kızını hergün aricam:))
Başka kimse yok ki uzak bizim arabayla gidiyoruz mecburen yani ne diyeyim hastayım gitmiyorum desem benim anam tellidir cokAy tövbe de canım yamecbur musun ki yardım etmeye ? Yazık sana ,kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?