- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Sana da başarılar dilerim @Cannibal yafrukurtumKpss beni bekleer kızlar koskocaaaman bi günaydıınn hepinize
Tüm işçilere benden sımsıcak Günaydın , M M e g Günaydın oba başımız ,bayan nihayet günaydın tatlım kahvaltı için teşekkür ederim
Gunaydin kizlar
İzci uyandi tekrar uyucak ,bebisini uyuttu
eee yafrukurtum seni niye uyumuyorsun yine ??
Kokladim ,uyumadim pizza acma yaptim tepside mayalanmasini bekliyorumGünaydınHannaz öpüyorum çok
supurgelicadi Günaydın ve tekrar iyi uykular yafrukurt bebişini kokla bizim için de miss
Oh oh eline sağlık izcimKokladim ,uyumadim pizza acma yaptim tepside mayalanmasini bekliyorum
Tunaydiiiinn ^_^bayan nihayet aaa gozde olmak icin erkenden kalkmis kiskanncc bi izci daha inanmiyorumm
Evet nolmus ki seni dediysemPaardooon bi izci daha derkeeen o diğeri ben miyim yoksaa
Evet nolmus ki seni dediysemkorkmuyorum senden kiskanc izci
Sen bana kıskanç izci dedinsenn banaa kıskanç hanım haniiiimmmm siz ne diyonuuz asıl kıskanç olan sensiiin kaçma gel buraya bu sefer kesin yolacam seni
Allah ayırmasın bir daha inşallah
Eki Görüntüle 1914075
Misssss gibi çayımız veee de....
Eki Görüntüle 1914076
Missss gibi kahvaltımız hazırr
Menemen olsa da yesek. kış domateslerinde de bi tat yok, kış için hazırlamadık da bu sene... menemen
Niye dedin uyumuşum kuzu günaydın
Oyle olmus vallaAhahha ya ikinizde aynı anda etiketlemisizz
Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk ne geliyorsa basima dilimden geliyor sana demedim sana demedim
Sunu yazarken bile uyukluyorsunSende bana kıskanç izci deme bide neymiş bn gün boyu yatiyormusumiftiraya bak hele kızım kaçmasına ne çadırlara giriyosun nereye gitsem de karar verdim yolacam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?