Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sen bana kıskanç izci dedin senn banaa kıskanç hanım haniiiimmmm siz ne diyonuuz asıl kıskanç olan sensiiin kaçma gel buraya bu sefer kesin yolacam seni
Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk ne geliyorsa basima dilimden geliyorsana demedim sana demedim

Selammm :)

Allah ayırmasın bir daha inşallah

İnşaAllah canım

Sabahtan beri 1 bardak çay dışında birşey yeyip, içmedim.. Sofrayı görünce gözüm döndüü

Niye dedin uyumuşum kuzu günaydın

İyi yapmışsın, ben uyumadım da ne oldu, 4-ten sonra uyudum 6 gibi uyandım, sabahtan beri de ayaktayımm

Sende bana kıskanç izci deme bide neymiş bn gün boyu yatiyormusum iftiraya bak hele kızım kaçmasına ne çadırlara giriyosun nereye gitsem de karar verdim yolacam seni
Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk ne geliyorsa basima dilimden geliyorsana demedim sana demedim

Sende bana kıskanç izci deme bide neymiş bn gün boyu yatiyormusum iftiraya bak hele kızım kaçmasına ne çadırlara giriyosun nereye gitsem de karar verdim yolacam seni
Sunu yazarken bile uyukluyorsun inkara baakk inkaraaakorkmuyorum senden ben kiziiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…