- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Sunu yazarken bile uyukluyorsuninkara baakk inkaraaa korkmuyorum senden ben kiziiiim
Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk ne geliyorsa basima dilimden geliyor sana demedim sana demedim
Insallah basardin kuzumm diledigin gibi olsun :**Sınav beklediğimden daha kolaydı ama kafa karıştırıcı sorular vardı tabiki sadece kendimi denemek icin girdiğim için pek bi beklentim yok ama biseyler yapabildiğimi düşünüyorum inşallah yapabilmişimdir cidden :))
Sınav beklediğimden daha kolaydı ama kafa karıştırıcı sorular vardı tabiki sadece kendimi denemek icin girdiğim için pek bi beklentim yok ama biseyler yapabildiğimi düşünüyorum inşallah yapabilmişimdir cidden :))
Sınav beklediğimden daha kolaydı ama kafa karıştırıcı sorular vardı tabiki sadece kendimi denemek icin girdiğim için pek bi beklentim yok ama biseyler yapabildiğimi düşünüyorum inşallah yapabilmişimdir cidden :))
Senmi yapiyorsun bunlarii aaa ne zaman yaptin kizz hiii bilmesem inanirdimBütün çadırların içini bn supuruyorum bulaşıkları bn yıkıyorum ustunede tembel izci oluyorum yokyaaa pışşşııkkkk
O yapti o yapti ben sucsuzum bak benide aglatti
Bir durun kavga etmeyin
Bana acıyın aranızda kalıcam yoksa
Bir durun kavga etmeyin
Bana acıyın aranızda kalıcam yoksa
Senmi yapiyorsun bunlarii aaa ne zaman yaptin kizz hiii bilmesem inanirdim
Senmi yapiyorsun bunlarii aaa ne zaman yaptin kizz hiii bilmesem inanirdim
Yok bn yolmadan oturmamartık bni çileden çıkardı tutmayın beniii fatimee bırak beniii
Cekti tabi sacimi bi saattir yolacagim seni diyorŞimdi seni de az çok bildiğim için suçsuz olduğunu düşünemiyorum nedense
Pembiş saçını mı çekti ağlıyorsunnn ??
Yok orda duracaksın çünkü Perimi kimsenin eline bırakmam
Uslu izci olmayı beceremediniz gitti, biriniz eli, biriniz dilii
Ayy ben dogrulari dedim ne dedim ki hemm gunlerdir atesi yemegi benim ustumde sen bana nasil tembel dersinYaa bak bide bn bisey yapmadım diyo kızım kiskirtmasana bnii evet o işleri bn yaptiimm sen öyle sandalyede otururken bnm çalışmaktan belim çıktı tamammmi
Sen yapiyorsun ben cok anlayisliyim ki bi keremahaha aynen ya çadıra geldiğimiz günden beri anlaşamıyoz ama oretmeniiim oda banatembel izci diyoo
Cekti tabi sacimi bi saattir yolacagim seni diyorben uslu bi kizim ama
Sen yapiyorsun ben cok anlayisliyim ki bi kerem
Bak bak bakOohhh iyi yapmisim fatime seni elimden almasaydı daha konusunu yapacacaktim ama neyseeea senmi uslu kizsiinnn aman Allahım ağzı yamulcak resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?