Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Meg niye gitti bu hatun şimdi ?
Tahmin benimki sadece..
Trip atılıyordu bana topluca. Birileri çok uzadı anlamında bişi dedi. Diğeri güldü falan filan.
Çünkü bunun üzerine hemen çok uzattım özür dilerim falan yazdı Pamuk..

Çok hassastı dün gece
Meeeeg noooldu yaaa,nereye gitti benim pamuğum nereyeeeeee
Dün gece burda bırakıp yatmıştım pamuklu pazenimi,noooldu,kimler kaçırdı, pazenim sana sesleniyorum çabuk dön lütfeeeeeen
Senin bebişleri seviyoduk buda hemde,naaptın bilmiyorum bile,gri mi oldun yoksa,, ama burda bekliyorum bak,soğuk obada,toprak yerde,bekliyorum dediiim

Ben de yeni gördüm triplim,ne güzel yazmışsın,ben yazamayacağım,sadece ağlayacağım

Tamam bitti canim rahatsızlık mi verdim Özür
Bunları nasıl dersin pamuğum,bu oba ne uzatmalar gördü,meg le triplinin,tuzsuzla benim,günler süren, gah iğneli,gah nazlı.Bura oba pamuğum,her türlü tribi kaldırır,yeter ki gönüller açılsın,içler ferahlasın,sırasında dert paylaşıyor,sırasında muzırlık yapıyor,gülümsüyoruz yetmez mi?
Burada her türlü uzatmak serbest,konsolosun karısı gibi, başköşede put gibi oturacak değiliz ya
Hadi bebişlerini gezdir gel,bekliyoruz ve seni de çok seviyoruz,yerin belli senin burada pamuğum benim

Aynen öyle

Anaaaa megime peynir didi M M e g hemde eski peynir didi

Benim M M e g im yıllanmış şarap gibi daşşş hatundur kendisi
Bende okudum da bişiii anlamadım,şimdi fransız peyniri miii,erzurumun göğermiş peyniri mi bana kalsa tazecik lor peyniri amaa,kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…