Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bana kızmadığını,sorunun kendisinde olduğunu söyledi. Zaten ben kızacak bir şey söylemedim. Veda bile etmeden üyelik iptali istedi. Nerdeyse 40 yaşına geldim,bilerek kimseyi kırmadım. Beni kıranları bile.

Neler olmuş böyle. Birisi özetleyebilir mi? Nazar değdi obaya
O okduğum sayfalardan sonra uyudum ben,sabah ta geç baktım obaya.Pamuk gitmiş,can sıkıcı bir yazışma da göremedim ama,insanın bazen başka üzüldüğü birşey oluyor,en ufak söze kırılıyor,ben de yaşadım,biliyorum.
Yoksa normalde nelerle takılıyoruz birbirimize biliyorsun.Akabacım,triplerin bitmedi demiş şakayla,normalde merdaneyle peşine düşeriz şakacıktan.Ama pamuğum kırılmış,kafasını bir dinlesin,oda farkeder bir şey olmadığının,gelir,ben eminim
..

Senle ilgisi yok bebeğim tabii ki,neler neler deyip gülüşüyoruz obada,sen üzülme sakın
Canı sıkkındır birşeye,gelir pamuğum,gelsin,onu sevdiğimizi biliyor

Triplerin bitmedi demedim. O ara herkes Meg'e trip atıyordu şakadan. Bende sadece bitmiyordu yazdım . Olay bundan ibaret . Haksızsam,haksızsın deyin. Hiç alınmam.

Senle ilgisi yok bebeğim tabii ki,neler neler deyip gülüşüyoruz obada,sen üzülme sakın
Canı sıkkındır birşeye,gelir pamuğum,gelsin,onu sevdiğimizi biliyor
Özelden de yazdım,kendime kızdım,sana değil dedi sadece. Burda ne ağır şakalar yapılıyor,zaten ben yakın olmadığım kişilere şaka bile yapmam. Sağol canım çok üzüldüm ,ins gelir

Triplerin bitmedi demedim. O ara herkes Meg'e trip atıyordu şakadan. Bende sadece bitmiyordu yazdım . Olay bundan ibaret . Haksızsam,haksızsın deyin. Hiç alınmam.
Aynen öyle yazdın evet,ben zaten çıkmak üzereydim ya,her mesaja bakamadım.Kime yazdın bilmiyorum tam.Tutki öyle demiş ol akabam,normalde güleriz,bir şey söyler geçeriz,canı sıkkındır,gelir az zaman sonra üzülme tamammı,sen tatlı naifsin,tanıdık artık

Allah biliyor üzmek için demedim,ki şahsa özel de demedim . Sağol canım ya,içim rahatladı biraz

Ben hatta o mesajına gülümsedim bile okuyunca,mahkeme değil ki burası,her sözü milim milim ölçelim, @Pamuklarperisi gel bak ne kadar üzüldük görüyorsun
Hatta tesadüfen Meg benden ya hemen önce ya hemen sonra aynısını yapmış,kafa vurmayı yani. Benim gönlüm rahat ,ama derseniz şaka yapma,onu da yapmam. Annemi bile aramadım bu saat oldu. Üzüntüden bir hoş oldum. Arayayım geleyim bi canım görüşürüz

Zaten hepimizin gerçek hayatlarımızda türlü türlü sıkıntısı var. Buraya kafamız dağılsın diye kaçıp geliyoruz. Obayı germenin anlamı yok bence. Ben ortada üyelik iptali isteyecek kadar sorun edilecek birşey görmedim. Pamuğun belliki başka sıkıntıları var. Pamuk eğer okuyorsan geri dön hemen

Yazdım ya bugün yukarda,konsolasın karısı gibi put misali oturacakmıyız,buranın güzelliği burada,gülüp söylüyoruz,senlik bir şey yok,rahat ol canım

Aynen bileğim,seviyoruz burayı,dün gece okul kıyafetlerini ütüleyeceğim,saat 2 oldu,muhabbeti bırakıp gidemedim,bir gülümsemek dünyalara değer,pamuğum gelir,üzülmemizi istemez o

Yazdım ya bugün yukarda,konsolasın karısı gibi put misali oturacakmıyız,buranın güzelliği burada,gülüp söylüyoruz,senlik bir şey yok,rahat ol canım
Aynen öyle canım. Dertlerimin bir kısmını biliyorsunuz hatta. Nerdeyse hepsini. 2 şakalaştık mı derdim hafifliyor. Çok seviyorum obayı,sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…