- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.701
Bence de gelsin@Triplimelek Megi sendromu diyoruz biz bunaTripli şirinimiz o bizim. @Pamuklarperisi sende tripliperimiz olursun gel artık hadiiiii
Bende.Bu sözünden hiç hoşlanmadım bilesin.balbocegi35
BendeBende.
Bende okudum da bişiii anlamadım,şimdi fransız peyniri miii,erzurumun göğermiş peyniri mibana kalsa tazecik lor peyniri amaa,kafam karıştı
Canım kusura bakma alıncağını düşünmedim şaka mahiyetinde demiştim pardonKızlar,
şakalaşmak başka,seviyeyi yere indirip,kötü anlamlarda kullanılan o kelimeyi sarfetmek başka.
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Neyse sıkmayalım canımızı. Zaten çooookkk üzüldüm Pamuğuma
Böyle bir "şaka" yapmış olsam anlayacağım da,benim ortaya söylediğim nerelere vardı.Kızlar,
şakalaşmak başka,seviyeyi yere indirip,kötü anlamlarda kullanılan o kelimeyi sarfetmek başka.
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Yazan kişiyi tanımıyorum ben. Samimiyetinizide bilmiyorum. Kimseyi suçlayıp hakkına girmekte istemem ama o benzetmeyi bilinçsizce yapmak imkansız gibi sanki.Kızlar,
Bu saygısızlığa girmiş.
Yanlış mı düşünüyorum?
Merhabamız yok tanışmıyoruz zarifimYazan kişiyi tanımıyorum ben. Samimiyetinizide bilmiyorum. Kimseyi suçlayıp hakkına girmekte istemem ama o benzetmeyi bilinçsizce yapmak imkansız gibi sanki.
Merhabamız yok tanışmıyoruz zarifim
Ben de burayı ve sizleri çok seviyorum canım,eşim bazen bir şey anlatıyor,ben buraya gayri ihtiyari göz atıyor ve gülümsüyorum,hayrola diyorAynen öyle canım. Dertlerimin bir kısmını biliyorsunuz hatta. Nerdeyse hepsini. 2 şakalaştık mı derdim hafifliyor. Çok seviyorum obayı,sizleri
tatlı yiyelim tatlım konuşalım :) seviyorum hepinizi
Benimki de diyor,arkadaşlarınla mutlu mutlu konuş ne güzel diye :))Ben de burayı ve sizleri çok seviyorum canım,eşim bazen bir şey anlatıyor,ben buraya gayri ihtiyari göz atıyor ve gülümsüyorum,hayrola diyor
Ohh mis ,en sevdiğim,kıpraşan baklavatatlı yiyelim tatlı konuşalım :) seviyorum hepinizi
Nasıl canım istiyor bilsen. Eşim rejimde hakkına girmeyim diye alamıyorumda :) ekmeğe çokokrem süreyim bari :)))))Gı bu hareketli baklavaymış yaben yerim bunu affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?