- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.801
Ooooh beeee,gözümde yaş kalmadı,kahvaltı yapamadım üzüntümden,bitek haşhaşlı çörek yedimCiddiyim ben alınmam herşeye öyle geyik topigi burası yani niyet ne olduğunu bildiğim için alınmam ben azcik nazlaniyim dedim o zaman az uzattım o kadar ahahahahaz 3 gun seviyom seniii
Bitti sonunda ama bende bittim
Bence de yat dinlen canım,anca geçer yorgunluğunSağol kuzum bir hafta kesintisiz yatıcam planladım ama belli de olmaz
Hadi ordanOoooh beeee,gözümde yaş kalmadı,kahvaltı yapamadım üzüntümden,bitek haşhaşlı çörek yedim
Sayısını sorma tabi
Bende öyle düşünüyorum da bakalım bisey çıkarmazlar inşallah basimaBence de yat dinlen canım,anca geçer yorgunluğun
Zili sök,telefonları kapatın,mum ışığında oturunBende öyle düşünüyorum da bakalım bisey çıkarmazlar inşallah basima
Bak kolların ağrıyo zaten,yorma kendini canım tuzsuzumHadi ordan
İyi fikir,kapıyı çalan da dönsün gitsinZili sök,telefonları kapatın,mum ışığında oturun
AhahaBak kolların ağrıyo zaten,yorma kendini canım tuzsuzum
dinlen bi,sonra gösterirsin çantanı,yılan derisi galibaa,senmi avladın
İyi fikir,kapıyı çalan da dönsün gitsin
Bize de tutsaydı keşkem,hiç yılan derisi çantam olmadı benimAhahaDeniz'im ya
Sana Crocodile tutcakmış,timsah timsahBize de tutsaydı keşkem,hiç yılan derisi çantam olmadı benim
Tamam,Sana Crocodile tutcakmış,timsah timsah
Fildişi takılar da yapcakmış ,ooh Şeyma Subaşı eline su dökemez gariTamam,havam olur,nişantaşında fink atarım heeyyt bee
Diş takmiiim yaa,takma dişler geliyo aklıma öyle deyince,afrikalılar takıyo ya boynunaFildişi takılar da yapcakmış ,ooh Şeyma Subaşı eline su dökemez gari
AhahaDiş takmiiim yaa,takma dişler geliyo aklıma öyle deyince,afrikalılar takıyo ya boynuna
HoşgeldinKızlar selam :) obaya giriş serbest mi
hoşbuldumHoşgeldin
Obamız eğlencelidirhoşbuldumgeyik yapmaya ihtiyacım vardı en çekici topik burası geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?