- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.761
Kusura bakmalık bişi yok ki karamelimSen onunla mesajlaşmıştın sanki alıntı da gördüm.
Yoksa ASLA böyle bir muhabbete girmem bilirsin beni.
Kusura bakma canım.
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2018 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle... MUTLU YILLAR...
@-Asmin-
@adra
@aeben
@AKovser
@aylleen
@basbelasiyim
bayan nihayet
@Bexy
@Bitter sever
@Bitter_girl
@Cannibal
@chocolate19
@cimcimegfb
@Citolesgen
@CocoChanelmademoiselle
@derandiren
@Chess
@Dionee
@nergismor
@ince bilek
@IsikOlsun
@Elif
@dreammergirl
@Evham Perisi
@FallenAngel
@Feraceli
@Gebere Jackson
@Greeneliton
@Hannaz
@gzdy
@hippotalamus
@Hazal
@darkmore
@ipekcceee
@isaretkiz
@JustHoldMe
@Kilim ve tohum
@KutupSumrusu
@ku_zu_cuk_la_rim
M M e g
@Makyajkolik13
@MAL KABUL
@Margarikotin
@MissCherryBlossom
@Pembe Vosvos
@GelenKutusu
@mismo
@Mune
@nese-li_hilos
@HanimKelesimiGetir
@nisanyagmurumm
@only_princess
@Papatya gelini
@Pembis Hayaller
@QueenOfEagle
@Samire tmv
@son izci
@TamBirAzize
@Toprak111
TopraKahveBob
@witch hunt
@xDerinMavix
@_aTaLaNtE_
@_SinsireLLa_
Triplimelek Megi
@deynepnaz
@Nevreste
@lavantakokulusandik
@Pembegomlek
@minik meleklerim
@sivastrabzon
@Browni_intense
@pirayegibi
@Safistd
@HemDeliHemAsik
@cayimin sekeri
@Madammor
@SAliOsmanF
@_Marla_
@tuzsuz_ruh
Akaba
@DenizinYosunKokusu
@Pamuklarperisi
@hunter7
@nameaver
@nooption
@iklimim123
@NeverOne
@nebilimben
@nebileyim
@Eses07
@CeYz
@fabric
@Leyla-
@Dreamsad
@nuryolu
@Saricik3
Mutlu yıllar :)Mutlu yillar. Hepinize kizlar :)
OlsunKusura bakmalık bişi yok ki karamelim
Hangini canım ?Akaba sana yazdım ama görmedin sanırım beni neden alıntıladın o mesajda neden bana ithafen yazdın?
Buldum şimdi. Yazdıklarnı doğru bulduğum için canım. Başka neden olsun ki ?Akaba sana yazdım ama görmedin sanırım beni neden alıntıladın o mesajda neden bana ithafen yazdın?
Bu mesajBana kızmadığını,sorunun kendisinde olduğunu söyledi. Zaten ben kızacak bir şey söylemedim. Veda bile etmeden üyelik iptali istedi. Nerdeyse 40 yaşına geldim,bilerek kimseyi kırmadım. Beni kıranları bile.
Yszdım sebebini. Bence bana kızdı ama gerek yok dedim. Senin mesajın da olayla alakalıydı. Katılıyorum sana babında alıntıladım.Bu mesaj
Tamam canım yanlış anladım sanırım.Buldum şimdi. Yazdıklarnı doğru bulduğum için canım. Başka neden olsun ki ?
Anladım canımYszdım sebebini. Bence bana kızdı ama gerek yok dedim. Senin mesajın da olayla alakalıydı. Katılıyorum sana babında alıntıladım.
Aşkolsun canım ya :) İlk geldiğimde senin yazdığın çarptı gözüme ondan. Ben kendisiyle konuştum gece,kızgın değilim,kendime kızgınım gibi bir şeyler dedi. Dün akşam zaten hiç ağır bir konuşma olmadı kimse tarafındanTamam canım yanlış anladım sanırım.
Düzeltmek içinde sormak istedim.
Sorun yok
Anladım canım
Bence de kafası da doluysa burayla ilgili duygu karmaşası yaşamış olabilir.Aşkolsun canım ya :) İlk geldiğimde senin yazdığın çarptı gözüme ondan. Ben kendisiyle konuştum gece,kızgın değilim,kendime kızgınım gibi bir şeyler dedi. Dün akşam zaten hiç ağır bir konuşma olmadı kimse tarafından
İnshallah gelir canım . Gelince öğreniriz zaten ne olmuş.Bence de kafası da doluysa burayla ilgili duygu karmaşası yaşamış olabilir.
O da gitmeyi tercih etti maalesef
İnşallah gelir
Zeytin uğursuz geldi obayaBi zeytine gittim ne oldunuz beee bi gecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?