- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #66.781
Zeytin gibi topla biziBi zeytine gittim ne oldunuz beee bi gecede
Tek tek okudum mesajları alınacak bisey yok ki bunda hele benle deniz gibi konuşmalar olsa herkes anında uçup gidecek demekki biz üç gün kesintisiz trip yaptıydık birbirimize yani pamuğum kendinle alakalı bir sorun var sanirim biz seni gerçekten seviyoruz ve bekliyoruzBunları nasıl dersin pamuğum,bu oba ne uzatmalar gördü,meg le triplinin,tuzsuzla benim,günler süren, gah iğneli,gah nazlı.Bura oba pamuğum,her türlü tribi kaldırır,yeter ki gönüller açılsın,içler ferahlasın,sırasında dert paylaşıyor,sırasında muzırlık yapıyor,gülümsüyoruz yetmez mi?
Burada her türlü uzatmak serbest,konsolosun karısı gibi, başköşede put gibi oturacak değiliz ya
Hadi bebişlerini gezdir gel,bekliyoruz ve seni de çok seviyoruz,yerin belli senin burada pamuğum benim
Zeytin uğursuz geldi obaya
Bi dalicam şimdi size hemde zeytin toplama makinamla artık Allah ne verdiyseZeytin gibi topla bizi
Değil mi ama canım ya ?Tek tek okudum mesajları alınacak bisey yok ki bunda hele benle deniz gibi konuşmalar olsa herkes anında uçup gidecek demekki biz üç gün kesintisiz trip yaptıydık birbirimize yani pamuğum kendinle alakalı bir sorun var sanirim biz seni gerçekten seviyoruz ve bekliyoruz
Allah biliyor kötü niyetli bir şey yokBi dalicam şimdi size hemde zeytin toplama makinamla artık Allah ne verdiyse
Yok kuzum yani bisey yok onda buraya kafa dağıtmaya geliyoruz yeri geliyor ağlayıp zirliyoruz yeri geliyor halay çekiyoruz tabi bazı insanlar fıtrat gereği hassas olabilir ama küsmekle olmaz yani bence senlik bisey yok o başka biseye üzülmüşDeğil mi ama canım ya ?
Gııı bak bida trip yapma bana giderim sen bana dotunden anlamış dedin ona bile alınmadım ya ben
Yok bee yok zaten onda bisey rahat olAllah biliyor kötü niyetli bir şey yok
Zaten öylesine ortaya dediğim bir şeydi. Ama sizden duyana kadar da içim rahat etmedi işte. Hiç üzmek ister miyim bilerek ? Ki Pamuğu çok sevdiğimi o da biliyor.Yok kuzum yani bisey yok onda buraya kafa dağıtmaya geliyoruz yeri geliyor ağlayıp zirliyoruz yeri geliyor halay çekiyoruz tabi bazı insanlar fıtrat gereği hassas olabilir ama küsmekle olmaz yani bence senlik bisey yok o başka biseye üzülmüş
CanımsınYok bee yok zaten onda bisey rahat ol
He he alınmadıGııı bak bida trip yapma bana giderim sen bana dotunden anlamış dedin ona bile alınmadım ya benbak kıymetimi bil
Ben okuyunca Allah var bitmiyordu tripler bitmiyordu manasında tripliye dedin sandimZaten öylesine ortaya dediğim bir şeydi. Ama sizden duyana kadar da içim rahat etmedi işte. Hiç üzmek ister miyim bilerek ? Ki Pamuğu çok sevdiğimi o da biliyor.
Tripli dün çok mutluydu :) ona bile takıldık nasıl hatta,hiç trip yok,hayırdır diye. Olay burda patladı.Ben okuyunca Allah var bitmiyordu tripler bitmiyordu manasında tripliye dedin sandim
Ciddiyim ben alınmam herşeye öyle geyik topigi burası yani niyet ne olduğunu bildiğim için alınmam ben azcik nazlaniyim dedim o zaman az uzattım o kadar ahahahahHe he alınmadıcanım tuzsuzum benim Kurtulduk mu zeytinden,kurtulduk de de deeeee
Ya olabilir akabam sıkma canını sağ kafayla düşününce o da anlarTripli dün çok mutluydu :) ona bile takıldık nasıl hatta,hiç trip yok,hayırdır diye. Olay burda patladı.
Oh gözün aydın canım :)Ciddiyim ben alınmam herşeye öyle geyik topigi burası yani niyet ne olduğunu bildiğim için alınmam ben azcik nazlaniyim dedim o zaman az uzattım o kadar ahahahahaz 3 gun seviyom seniii
Bitti sonunda ama bende bittim
Yok iyiyim artık. Herkese de sordum,alınılacak bir şey değil deyince rahatladımYa olabilir akabam sıkma canını sağ kafayla düşününce o da anlar
Sağol kuzum bir hafta kesintisiz yatıcam planladım ama belli de olmazOh gözün aydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?