Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tek tek okudum mesajları alınacak bisey yok ki bunda hele benle deniz gibi konuşmalar olsa herkes anında uçup gidecek demekki biz üç gün kesintisiz trip yaptıydık birbirimize yani pamuğum kendinle alakalı bir sorun var sanirim biz seni gerçekten seviyoruz ve bekliyoruz

Değil mi ama canım ya ?

Değil mi ama canım ya ?
Yok kuzum yani bisey yok onda buraya kafa dağıtmaya geliyoruz yeri geliyor ağlayıp zirliyoruz yeri geliyor halay çekiyoruz tabi bazı insanlar fıtrat gereği hassas olabilir ama küsmekle olmaz yani bence senlik bisey yok o başka biseye üzülmüş

Zaten öylesine ortaya dediğim bir şeydi. Ama sizden duyana kadar da içim rahat etmedi işte. Hiç üzmek ister miyim bilerek ? Ki Pamuğu çok sevdiğimi o da biliyor.

Zaten öylesine ortaya dediğim bir şeydi. Ama sizden duyana kadar da içim rahat etmedi işte. Hiç üzmek ister miyim bilerek ? Ki Pamuğu çok sevdiğimi o da biliyor.
Ben okuyunca Allah var bitmiyordu tripler bitmiyordu manasında tripliye dedin sandim

He he alınmadı canım tuzsuzum benim Kurtulduk mu zeytinden,kurtulduk de de deeeee
Ciddiyim ben alınmam herşeye öyle geyik topigi burası yani niyet ne olduğunu bildiğim için alınmam ben azcik nazlaniyim dedim o zaman az uzattım o kadar ahahahah az 3 gunseviyom seniii
Bitti sonunda ama bende bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…