- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.081
İnşallah gelsinler insanlar cok kotu korkuyorumUmarım gelirler kötü insanlara denk gelmesinlerde ..
Nerdesin senBirisine rahat batmış
İnşallah gelsinler insanlar cok kotu korkuyorum
Gidiyorum tekrar bakmaya
Ben bdv çok okumuyorum valla artık insanı çileden çıkarıyorlar en iyisi gormemek
Bakıyorum şimdi ay 3 kere ban yedim abla ikisi geyikten camasirimla pantolonumla seviştim hamilemiyim diye sormuş kız bir kizcagizla az geyik yaptık banlandim bence anlamsızdı onun sorusu birinde limoncu var ya ona kız limoncu sus artık kızı kışkırtma dedim yine banladım hayır şöyle sağlam bisey yapsam içim yemez ama yapmayınca dedim daha da okumam da yorum yapmam daGüzel haberler bekliyoruz..
Okuma sakın valla adamın içi daralıyor sonrada..
Bu seferki feciydi..
Bakıyorum şimdi ay 3 kere ban yedim abla ikisi geyikten camasirimla pantolonumla seviştim hamilemiyim diye sormuş kız bir kizcagizla az geyik yaptık banlandim bence anlamsızdı onun sorusu birinde limoncu var ya ona kız limoncu sus artık kızı kışkırtma dedim yine banladım hayır şöyle sağlam bisey yapsam içim yemez ama yapmayınca dedim daha da okumam da yorum yapmam da
Haha seninkiler meşhur zaten yaaaZaten konu geyiğe kayınca olan oluyor,gelsin cezalar gerçi bizde bazen bilerek kayıyoruz olaylara..
Benimde ya siyaset ya geyik yada karşılıklı atışmadan kaynaklanıyor..
Haha seninkiler meşhur zaten yaaa
Huylu huyundan vazgeçermi hiç
ahahaha aslaaaa fıtratı neyse o daha de degismez
Demekki yapın gereği az sinirlisin bazı insanlarda öyle bisey söylüyor ki sinirlenmemek imkansız asabiyim ben de sendeKızdırmasınlar o zaman,sonrada asabi diyorlar
Aayy inşallah birşey olmamıştırArkadaşlar canlarim cok Üzgünüm
9-10 tane sokak köpeğimiz var
Bi teyzemiz devamlı bakıyor Allah ondan razi olsun
Az önce yiyecek götürdüm hicbiri yok aradim seslendim gelmediler
Yiyecegi koydum sordum teyzemizde ağlıyor yoklar diye; (
Sebebsiz giderlermi
Ya rahatsız olan insan musveddeleri vardi bisey yaptilarsa diye korkuyorum
Şimdi tekrar çıkacağım aramaya
Nolur dua edin gelsinler
Oglum okuldan gelince anne cocuklarimiza yemek götürelim diyecek ne cevap vereceğim ben oğluma(
Ya sizleri de üzmek istemiyorum ama yoklar ya sabah ki yemekleri de duruyor öylece
Demekki yapın gereği az sinirlisin bazı insanlarda öyle bisey söylüyor ki sinirlenmemek imkansız asabiyim ben de sendevahşi cazibemin altında pambuk gibi bir galbim var ama adamına de
Ona benimde yok abla ama ben sana göre baya sakinim galiba kirildigima tam kirilirim gözüm görmezSakin görünüp anında parlıyorum kendimi frenlerim mesela..
Hele saygısızlığa hiç tahammülüm yoktur..
Ona benimde yok abla ama ben sana göre baya sakinim galiba kirildigima tam kirilirim gözüm görmez
Ne demistiBu topikte biri vardı bana bir laf söyledi onların oralarda normalmiş mesela.
Hiç affedermiyim özürler diledi benden neden affedeyim onu..
Hani banaKahvede
Ne demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?