- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.101
OhaaaaaaYeni birisiydi zaten çok kalamadan gitti burdan.şakayla karışık p...nk demişti..
Onlara göre normalmiş bunlar..
Ohaaaaaabu normalmiymis
Yok artık devenin naliYöresel olarak kullanılıyormuş bide..
Yeni birisiydi zaten çok kalamadan gitti burdan.şakayla karışık p...nk demişti..
Senin elinde fincanı görünce darıldım da İbrahim amcanın kahvehaneye daldım zatiHani bana
O çakma fincandi filmlerdeki gibiSenin elinde fincanı görünce darıldım da İbrahim amcanın kahvehaneye daldım zati
Yeni birisiydi zaten çok kalamadan gitti burdan.şakayla karışık p...nk demişti..
O çakma fincandi filmlerdeki gibi
Yok artık devenin nali
Ayyy tenk yuuuu eline sağlık canımın ici
Ne anlama geldiğini biliyomuymuşAnnesinede öyle dermiş kızmaz demişti..
Yaaaa maalesef..
Aynennn ....
Ne anlama geldiğini biliyomuymuş
Bi yaşıma daha girdim yaaa pesssBen biliyıorumda o bunun pek farkında değildi..
Bi yaşıma daha girdim yaaa pesss
Belki de bilmez:))Ne anlama geldiğini biliyomuymuş
Beynim duruyor böyle insanlar karşısında yazık sadece yetistireneMaalesef öyle..
Ya o başka ama bu kadar genel bir söz bilinmezmiBelki de bilmez:))
Burada naif bir genç kızımız var,her sözü düzgündür yani.Bir gün birşey anlatıyor,anadan doğma sokağa fırlamanın argosunu kullandı ama hiç farkında değil.Normal deyim sanıyor,acelece demek gibi.
Biri onu uyardı,kız o kadar utandı ki baya süre yazmadı.Ben o zaman üye değildim,şok olmuştum kullandığı söze
Beynim duruyor böyle insanlar karşısında yazık sadece yetistirene
Belki de bilmez:))
Burada naif bir genç kızımız var,her sözü düzgündür yani.Bir gün birşey anlatıyor,anadan doğma sokağa fırlamanın argosunu kullandı ama hiç farkında değil.Normal deyim sanıyor,acelece demek gibi.
Biri onu uyardı,kız o kadar utandı ki baya süre yazmadı.Ben o zaman üye değildim,şok olmuştum kullandığı söze
Tabiki 'de bilinir ya imkansız yani şok oldum gerçekten bir kadının ağzına hic yakışmıyor bu tür cümleler en sevmediğim şey küfürEn kötüsü bilinir o lafın ne anlama geldiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?