Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne özürler dilendi hatta meg biliyor konuyu,nasıl affedeyim yani affedilmezki bunlar..
Dün de biri mege bir laf etti,sanki eskiden, bizim sibelle olduğumuz gibilermiş te,hatır sormaya gelmiş gibi.Bozmadım ilişkilerini bilmeyince.Meg hiç muhatap değilim diyor,şakaymış sözde,
özür diledi sonra,şu samimiyetle laubaliliği birbirine karıştıranlara gıcık oluyorum

Aynen seviyeyi koruyacaksın ona göre olacak durumlar..

O laf ağırdı ama okudum ama yorum yapmamıştım samimiyetsiz insanlar birbirine onu kullanmamalı hatta kimse kimseye kaşar diyemez bunun samimiyeti olamaz anlamı ağır

O laf ağırdı ama okudum ama yorum yapmamıştım samimiyetsiz insanlar birbirine onu kullanmamalı hatta kimse kimseye kaşar diyemez bunun samimiyeti olamaz anlamı ağır
Kız o o demek miVallahi,peynirleştin deyince,hani başka yere gitmiyorsun,çöktün kaldın burda diye anladım ben,çok cahilim çok
meg gene bozmadı terbiyesini vallahi

Tabiki affedilmez ağır sözler bunlar,birde karşında ben varım annen yaşındayım biraz saygılı ol demi..
Sonrada gitti işte..
Aynen öyle biraz saygı görgü olacak insanda ayıp yaaa amannn biz seni öğrendik artık boşver insanları bu arafa okudum doğuma giriyormuşsun

Tabiki affedilmez ağır sözler bunlar,birde karşında ben varım annen yaşındayım biraz saygılı ol demi..
Sonrada gitti işte..
Off abla bu bildiğin küfür yaa

Iyiki gitmiş

Kaşar in da esprisi mi olur hic
Zaten ardından kendine geyiktw topik açmış

Kopeklerimizin birisi geldi digerleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…