- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.121
Orası da öyle,ne bileyim,bilinçli kullanabileceğine inanmak istemiyor insanYa o başka ama bu kadar genel bir söz bilinmezmi
HaklısınEn kötüsü bilinir o lafın ne anlama geldiği..
Tabiki 'de bilinir ya imkansız yani şok oldum gerçekten bir kadının ağzına hic yakışmıyor bu tür cümleler en sevmediğim şey küfür
Orası da öyle,ne bileyim,bilinçli kullanabileceğine inanmak istemiyor insan
Haklısın
Dün de biri mege bir laf etti,sanki eskiden, bizim sibelle olduğumuz gibilermiş te,hatır sormaya gelmiş gibi.Bozmadım ilişkilerini bilmeyince.Meg hiç muhatap değilim diyor,şakaymış sözde,Ne özürler dilendi hatta meg biliyor konuyu,nasıl affedeyim yani affedilmezki bunlar..
Dün de biri mege bir laf etti,sanki eskiden, bizim sibelle olduğumuz gibilermiş te,hatır sormaya gelmiş gibi.Bozmadım ilişkilerini bilmeyince.Meg hiç muhatap değilim diyor,şakaymış sözde,
özür diledi sonra,şu samimiyetle laubaliliği birbirine karıştıranlara gıcık oluyorum
O laf ağırdı ama okudum ama yorum yapmamıştım samimiyetsiz insanlar birbirine onu kullanmamalı hatta kimse kimseye kaşar diyemez bunun samimiyeti olamaz anlamı ağırDün de biri mege bir laf etti,sanki eskiden, bizim sibelle olduğumuz gibilermiş te,hatır sormaya gelmiş gibi.Bozmadım ilişkilerini bilmeyince.Meg hiç muhatap değilim diyor,şakaymış sözde,
özür diledi sonra,şu samimiyetle laubaliliği birbirine karıştıranlara gıcık oluyorum
Yok ya abla hayatta öyle şey affedilirmi en ağır şeydir oNe özürler dilendi hatta meg biliyor konuyu,nasıl affedeyim yani affedilmezki bunlar..
Yok ya abla hayatta öyle şey affedilirmi en ağır şeydir o
Kız o o demek miO laf ağırdı ama okudum ama yorum yapmamıştım samimiyetsiz insanlar birbirine onu kullanmamalı hatta kimse kimseye kaşar diyemez bunun samimiyeti olamaz anlamı ağır
Aynen öyle biraz saygı görgü olacak insanda ayıp yaaa amannn biz seni öğrendik artık boşver insanları bu arafa okudum doğuma giriyormuşsunTabiki affedilmez ağır sözler bunlar,birde karşında ben varım annen yaşındayım biraz saygılı ol demi..
Sonrada gitti işte..
Eski ksr ne demek deniz yaaaKız o o demek miVallahi,peynirleştin deyince,hani başka yere gitmiyorsun,çöktün kaldın burda diye anladım ben,çok cahilim çok
meg gene bozmadı terbiyesini vallahi
Aynen öyle biraz saygı görgü olacak insanda ayıp yaaa amannn biz seni öğrendik artık boşver insanları bu arafa okudum doğuma giriyormuşsun
Off abla bu bildiğin küfür yaaTabiki affedilmez ağır sözler bunlar,birde karşında ben varım annen yaşındayım biraz saygılı ol demi..
Sonrada gitti işte..
Kız ksr lafı yoktu o cümlede,o kadar olsa anlarım ya,tek peynir lafı geçti,hani sen anlarsın deyince de,eski bir takılmaları var sandım aralarındaEski ksr ne demek deniz yaaa
Pamığum özelden yazsana bana,kim oOff abla bu bildiğin küfür yaa
Iyiki gitmiş
Kaşar in da esprisi mi olur hic
Zaten ardından kendine geyiktw topik açmış
Kopeklerimizin birisi geldidigerleri yok
Ahahahhaha iyice korkacak senden vayyy beeeeEvet kısmetse gireceğim damat ben yapamam dedi,daha haberi yok herhalde bundan..
Şok olsun birazcık.
Eskimişinden demiş o nedir peki ahahahahKız ksr lafı yoktu o cümlede,o kadar olsa anlarım ya,tek peynir lafı geçti,hani sen anlarsın deyince de,eski bir takılmaları var sandım aralarında
Off abla bu bildiğin küfür yaa
Iyiki gitmiş
Oyyy çok üzüldüm canım nerdeler acabaOff abla bu bildiğin küfür yaa
Iyiki gitmiş
Ahahahhaha iyice korkacak senden vayyy beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?