Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sen bunu bana okumamismiydin

periye gitsin o sarki :))

Canim ağrıyor diye düşünme dua at agri kesicini al inşallah geçecek canim♥♥

Periiiiiiiiiiiiii
Almicam seni ogluma
Ver 5 taşı trabzon setini altın kemerleri
Hani bana damat oluyordu senin oglan

Duzsuzum Sibılımm
Canımın ici megim

Canım hoşgeldin
akabam dünya guzelimmm

Ruhum hosgeldinnnn ^_^ @tuzsuz_ruh
Perilerin datlusu yisin seni ruhun

Hiç bitmiyordu bitmeyecek daha dolu var

Canımın ici megim

akabam dünya guzelimmm

Ah ah ,elimde olsa ,gelsem yardım etsem hemen bitse şükür ki soğukta değilsin artık canım benim

Canımın ici megim

akabam dünya guzelimmm

Yiisinn yisiiin

Aferin benim tatlıma öyle para ,pul geçici
Saka bi yana vallahi para insani mutlu etmiyor. Onem vermiyorum normalde. Her seyi satin aliyor para da sagligi mutlulugu huzuru sevgiyi alamiyor. Onlar yoksa ne yapayim parayi zaten. Onlar olsun gerisi bos sevimli baykusum. ^_^

Yiisinn yisiiin

Saka bi yana vallahi para insani mutlu etmiyor. Onem vermiyorum normalde. Her seyi satin aliyor para da sagligi mutlulugu huzuru sevgiyi alamiyor. Onlar yoksa ne yapayim parayi zaten. Onlar olsun gerisi bos sevimli baykusum. ^_^
Sağlığı kaybetmeden kıymet bilmek lazım. İnsanın sağlığı gidince her şey anlamsız kuzum ya. Allah sağlığımızı,huzurumuzu korusun

Ah ah ,elimde olsa ,gelsem yardım etsem hemen bitse şükür ki soğukta değilsin artık canım benim
Ayyy sağol bebeğim aynen evdeyim artık koymuyor bide bugün temizlik yaptım üstüne o yoruldum yarın yine var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…