- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.501
Allah razı olsun kuzum bitti gitti inşallah artık biraz kafamı dinlemeye çok.ihtiyacim varAklım kalıyordu hep,sıcak yerde otururken. Olan da hemen biter ins ,rahat edersin tatlım
Zor postaladım daha yeniuyumadılar mı hala ?
Napiyim cano evin hali içler acısı süpürgenin suyu resmen çamur hele vileda kovasindaki su tam cinnetlik napiyim için rahat etmediÇok lazımdı temizlik yapmak. Hem yorgunsun hem hastasın ya
Amin canım benim,cümlemizden inshallah. Dinlen tabii,o kadar hak ettin kiAllah razı olsun kuzum bitti gitti inşallah artık biraz kafamı dinlemeye çok.ihtiyacim var
Kız ne temizliğiAllah razı olsun kuzum bitti gitti inşallah artık biraz kafamı dinlemeye çok.ihtiyacim var
İyi hadi biraz keyif yap :))Zor postaladım daha yeni
He evet ona baktıktı ama göz ucuyla biz de bakmış olabilirizKızcak bişey mi yaptınız,periye bakmıyomuydunuz damadı siz
Inşallah bisey çıkmazsa malum benim hic belli olmuyorAmin canım benim,cümlemizden inshallah. Dinlen tabii,o kadar hak ettin ki
He evet ona baktıktı ama göz ucuyla biz de bakmış olabiliriz
Çıkmasın artık ins. Canına yazıkInşallah bisey çıkmazsa malum benim hic belli olmuyor
Tv de kendini hoca zanneden biri var ismi lazım değil çıplak estetikli kızları mürid diye almış yanına güzele bakmak sevap diye içine dusercesine oynuyorlardı beraberHe evet ona baktıktı ama göz ucuyla biz de bakmış olabiliriz
Bende öyle umuyorum ama çıkar yüzde bi milyonÇıkmasın artık ins. Canına yazık
Evet hep tövbe dedik hepAzcık evet
Hep tövbe dedik hem de
Kız hem niye yanlış anlıyon şimdiAhahahhahhhahhahahahha ay Allahım aklıma mukayyet ol
Bize kızacağına.....
Bende öyle umuyorum ama çıkar yüzde bi milyon
Evi b.k götürürken oturulmuyor malesefKız ne temizliği,bi uzat ayakları ooooh miiis
Benim yağuşuhlum da ağzı burnu akaraktan uyuyo yazıkKız hem niye yanlış anlıyon şimdi,benim güzelim te şurda uyuyo,yüzüne bakılııır,giydiği yakışııır,göbişi yoook,daha ne istiyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?