- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #67.481
Aklım kalıyordu hep,sıcak yerde otururken. Olan da hemen biter ins ,rahat edersin tatlımAyyy sağol bebeğim aynen evdeyim artık koymuyor bide bugün temizlik yaptım üstüne o yoruldum yarın yine var
Aminnn...Sağlığı kaybetmeden kıymet bilmek lazım. İnsanın sağlığı gidince her şey anlamsız kuzum ya. Allah sağlığımızı,huzurumuzu korusun
Litfen ama ,tövbe ettik hepDeniz çok pis cıvıdık AkabaylanÇok pişmanız
Sen nerelerdesin?
Çok lazımdı temizlik yapmak. Hem yorgunsun hem hastasın yaAyyy sağol bebeğim aynen evdeyim artık koymuyor bide bugün temizlik yaptım üstüne o yoruldum yarın yine var
Sağlığı kaybetmeden kıymet bilmek lazım. İnsanın sağlığı gidince her şey anlamsız kuzum ya. Allah sağlığımızı,huzurumuzu korusun
Evli bu evli ama çook yakışıklı
İşte onu diyom,pişmanız diyom tövbe ettik durduk diyomLitfen ama ,tövbe ettik hep
Yeni aday kim ?İşte onu diyom,pişmanız diyom tövbe ettik durduk diyom
Ahahahhahhhahhahahahha ay Allahım aklıma mukayyet olBen güzele güzel demem,güzel benim olmayınca.
Hem de bu çocuk cazibesinin farkında,bakışlarından belli,sefmiyom öylelerini hiç
Gerçi kardeşliğe kabul etmişiniz,eh o olur taam
Ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca.
Hem de bu çocuk cazibesinin farkında,bakışlarından belli,sefmiyom öylelerini hiç
Gerçi kardeşliğe kabul etmişiniz,eh o olur taam
İyi geceler minik kuşummBen mutfaga kaciyorumherkese mutlu geceler dilerim.
Niye kızsın kiii,biz Peri için hık mık kem kümAhahahhahhhahhahahahha ay Allahım aklıma mukayyet ol
Bize kızacağına.....
Temam
Amaaan şarj kablosu kavgası var evde,oğlanın tabletinkini arakladım,geldi aldı,kimisi de bozulmuş,uyusunda kaçırcam yine napiyim
İyi geceler tatlımmBen mutfaga kaciyorumherkese mutlu geceler dilerim.
Amaaan şarj kablosu kavgası var evde,oğlanın tabletinkini arakladım,geldi aldı,kimisi de bozulmuş,uyusunda kaçırcam yine napiyim
Kızcak bişey mi yaptınız,periye bakmıyomuydunuz damadı sizAhahahhahhhahhahahahha ay Allahım aklıma mukayyet ol
Bize kızacağına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?