- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.121
Denizimm tolgacimi vermeyelimKız ne biliiim,ben seni evli sanıyodum,periyle başgöz edelim dedimdi Cinaliyi
Çok sevindim canim gözümüz aydin:)Bitti gari çok şükür canım iki gündür akşam saat 10 11 e kadar yaptık bitirdik
Gel canım gel vallahi 20 kilo falan yaptım galiba zatenDenizimm tolgacimi vermeyelim
Çok sevindim canim gözümüz aydin:)
Zeytin yemeye gelelim
Cok sanslisin canim yoruldun ama ne güzel en dogalini yiyceksin♥Gel canım gel vallahi 20 kilo falan yaptım galiba zaten
Yoruldum ne kelime resmen bittim pamuğum ahahahha yorgunluk bitmedi daha evi resmen b.k götürüyorCok sanslisin canim yoruldun ama ne güzel en dogalini yiyceksin♥
Birazda dinlen canim acele etme yavaş yavaş yaparsinYoruldum ne kelime resmen bittim pamuğum ahahahha yorgunluk bitmedi daha evi resmen b.k götürüyor
Nasıl durayım canım hic yapmak istemiyor ama gelen giden oluyor mecburenBirazda dinlen canim acele etme yavaş yavaş yaparsin
2 gün boyunca çekince gece artık dayanamaz hale geldim. Hıçkıra hıçkıra ağlayınca son çare gittik. Çok şükür iyiyim canım teşekkür ederim
9 senedir ne olduğu bilinmeyen bir baş ağrısı çekiyorum sonu hastanede biten canım.
Çok şükür iğne olunca geçiyor.
Sağol canım
İnşaallah canım ya inan dayanamıyorum artik ama napalım başa gelen çekiliyor.
Çok sağol canım
Teşekkür ederim canım
İnşaaalllaahahhh
Tatlımmm çok teşekkür ederim.
Çok şükür iyiyim
Canım dün rahatsızdım giremedim pek.
Bugünde işlerim vardı.
Sen nasılsın?
Doktora gittin mi?[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım. evet gittim kan tahlili yaptı gebelik var haftaya gel ultrasyonda bakalım dedi
Durulmuyor ama yorma artik canmNasıl durayım canım hic yapmak istemiyor ama gelen giden oluyor mecburen
Afiyet olsun canım :) Aslında çok cömerttir Megeline sağlık. Bizim oymakbaşının eli sıkı biraz. ucuz çadır almış galiba. Gece donuyoruz. Alttan ısıtmalı çadır istiyorum ben. Hıhhh
Günaydın kalktık ama kalıp şeklindesoğuktan donmuşuz
Afiyet olsun tatlım
Bugün bisey yapmadım aslında bi mutfak toparladım pazar var oraya gittim geldim yağ için bidon alıp geldim şimdi girdim eveDurulmuyor ama yorma artik canm
Bitti canım sağol benim yaz kış tempo yoğun yazın kışlık hazırlıkları domates konserve dondurucuya biseyler turşu biberi ayrı domatesi ayrı salça kırmızı biber tarhana pul biber daha ne istersen recel falan aynı zamanda incir kışında zeytin toplama ağaç budama daha bir dünya iş hic kendime fırsatım yok
Öyle canım. Hayat hep koşturmaca ile geçiyor . Allah sağlık versin de,hepsi olur insBitti canım sağol benim yaz kış tempo yoğun yazın kışlık hazırlıkları domates konserve dondurucuya biseyler turşu biberi ayrı domatesi ayrı salça kırmızı biber tarhana pul biber daha ne istersen recel falan aynı zamanda incir kışında zeytin toplama ağaç budama daha bir dünya iş hic kendime fırsatım yok
Bende daha oturamadm hiç yemeği de yapmadmBugün bisey yapmadım aslında bi mutfak toparladım pazar var oraya gittim geldim yağ için bidon alıp geldim şimdi girdim eve
Aynen öyle canım öyle diyorum bende artık napalim sen nasilsinÖyle canım. Hayat hep koşturmaca ile geçiyor . Allah sağlık versin de,hepsi olur ins
Bende yapicam şimdi bu yemek derdi beni öldürdüBende daha oturamadm hiç yemeği de yapmadm
Kolay gelsin canim
Çok şükür,ağrılar var ama Allah beterinden korusun. Pazartesi'yi bekliyorum heyete girecek mişim. Ne yapıyorlar onu da bilmiyorum. GerginimAynen öyle canım öyle diyorum bende artık napalim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?