- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.141
Kolay gelsin canım :)Bende daha oturamadm hiç yemeği de yapmadm
Kolay gelsin canim
Büyük ihtimal film çeker canım bide bir kaç doktor oluyor muayene ederler inşallah hakkında hayırlısı olsunÇok şükür,ağrılar var ama Allah beterinden korusun. Pazartesi'yi bekliyorum heyete girecek mişim. Ne yapıyorlar onu da bilmiyorum. Gerginim
Hazir biseyler yiye yoye de bıktımBende yapicam şimdi bu yemek derdi beni öldürdü
Sağol canim♥Kolay gelsin canım :)
Amin canım ❤ 14ü de karar duruşması olacak ins. Hayırlısı olsun bakalımBüyük ihtimal film çeker canım bide bir kaç doktor oluyor muayene ederler inşallah hakkında hayırlısı olsun
Biz hic hazır yemiyoruz tabi senin 3 çocukla vakit kalırmı yemek yapmayaHazir biseyler yiye yoye de bıktım
Sağol canim♥
Oğlumu okuldan alicam bugün gelince görüşürüz♥♥
Hadi bakalım Allah büyük inşallah senin için olumlu karar çıkar da gelirsiniz artık buralara bol bol oku dua etAmin canım ❤ 14ü de karar duruşması olacak ins. Hayırlısı olsun bakalım
Ayy sorma bilekcim yaaeline sağlık. Bizim oymakbaşının eli sıkı biraz. ucuz çadır almış galiba. Gece donuyoruz. Alttan ısıtmalı çadır istiyorum ben. Hıhhh
Günaydın kalktık ama kalıp şeklindesoğuktan donmuşuz
Tamam canım,öp kuzularını ,görüşürüz ❤Hazir biseyler yiye yoye de bıktım
Sağol canim♥
Oğlumu okuldan alicam bugün gelince görüşürüz♥♥
Hep okuyorum canım, inshallah geliriz oralara bir an önce,amiiinHadi bakalım Allah büyük inşallah senin için olumlu karar çıkar da gelirsiniz artık buralara bol bol oku dua et
Ayy sorma bilekcim yaaben de termofora su koydum da ayaklarımı ısıttım,yoksa donuyordum
Hayırlısı akabam,gelsin geçsin inşallah,neler yaptınız bakalım bugün,sibel,napıcan dilinmiş zeytini,bütün ye,olmamıAmin canım ❤ 14ü de karar duruşması olacak ins. Hayırlısı olsun bakalım
Vaay,ama hepsine koyalım,yoksa benim çadıra üşüşürlerEki Görüntüle 2089540 çadırına bunu koyalım canım
Sen bakma onun öyle dediğine ben onun yatagina elektrikli battaniye taktim mışıl mışıl uyudu saat kaça kadarEki Görüntüle 2089540 çadırına bunu koyalım canım
Hepsine işteVaay,ama hepsine koyalım,yoksa benim çadıra üşüşürler
Aminnn insallahhh hep beraber okuyalım o gün hatırlat bizeHep okuyorum canım, inshallah geliriz oralara bir an önce,amiiin
Amin canım ❤ o kadar sabra,karşılığı iyi olacak inshallahHayırlısı akabam,gelsin geçsin inşallah,neler yaptınız bakalım bugün,sibel,napıcan dilinmiş zeytini,bütün ye,olmamı
Yağlı zeytin bilinmi sen bıçakla dileriz biz onu 2 3 hafta suyunu degistiririz acısı çıksın diye sonra sudan alır leğene koyarız tuzlarız az öyle bekletiriz sonra çuvala koyup üstüne ağırlık koyarız biraz öyle bekledimi yıkar suzdurur yağın içine koyarız hic bisey olmaz oyleHayırlısı akabam,gelsin geçsin inşallah,neler yaptınız bakalım bugün,sibel,napıcan dilinmiş zeytini,bütün ye,olmamı
Tamam canım,Allah razı olsun. 14ü için en çok lazım.yazarım buraya :)Aminnn insallahhh hep beraber okuyalım o gün hatırlat bize
Kırma ve çizme oluyor ,pek lezzetli oluyor mübarekYağlı zeytin bilinmi sen bıçakla dileriz biz onu 2 3 hafta suyunu degistiririz acısı çıksın diye sonra sudan alır leğene koyarız tuzlarız az öyle bekletiriz sonra çuvala koyup üstüne ağırlık koyarız biraz öyle bekledimi yıkar suzdurur yağın içine koyarız hic bisey olmaz oyle
Ne zaman ıstersen yaz canımın iciTamam canım,Allah razı olsun. 14ü için en çok lazım.yazarım buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?