- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.161
Kırma yeşil çizme siyah yaparız bizKırma ve çizme oluyor ,pek lezzetli oluyor mübarek
Hepsine işteen çok üşüyenden başlayacağım maşınga diyolla bu sobaya,içinde börekte pişer ,oyyyy
Sağolasın canım yaNe zaman ıstersen yaz canımın ici
Taşla kırardık biz de yeşil zeytinleri,acısı çıktı mı az zeytinyağı ve limon. Kızarmış ekmek,tereyağ,çay,zeytin. Peynir bile aramamKırma yeşil çizme siyah yaparız biz
Oy anam oy
Yok ya,fişten kısa devre yaptı,çıkardım ben onu geceSen bakma onun öyle dediğine ben onun yatagina elektrikli battaniye taktim mışıl mışıl uyudu saat kaça kadar
Yaaa güzel olur canım sende bursalısin galiba dimi ordada olur guzelTaşla kırardık biz de yeşil zeytinleri,acısı çıktı mı az zeytinyağı ve limon. Kızarmış ekmek,tereyağ,çay,zeytin. Peynir bile aramam
Ne gelmedin yanıma benim yatakta iki tane varYok ya,fişten kısa devre yaptı,çıkardım ben onu gece
Bursa'lıyım canım. Tanıdıklar var Mudanya'nın köyünde,onlardan öğrendik hep. Bir yerleri var,dipsiz kuyu gibi. İçi full zeytin. Hala da halis zeytinyağı yollarlar anneme sağolsunlar :)Yaaa güzel olur canım sende bursalısin galiba dimi ordada olur guzel
Ooy erik gibi ye sonra oof,bekarken yapardık,yeşilden suyunu değişe değişe,en son limon yağ tuz,nefis olurduTaşla kırardık biz de yeşil zeytinleri,acısı çıktı mı az zeytinyağı ve limon. Kızarmış ekmek,tereyağ,çay,zeytin. Peynir bile aramam
O salamura bizim yaptığımız farklı canım onlar bekletiyor baya biBursa'lıyım canım. Tanıdıklar var Mudanya'nın köyünde,onlardan öğrendik hep. Bir yerleri var,dipsiz kuyu gibi. İçi full zeytin. Hala da halis zeytinyağı yollarlar anneme sağolsunlar :)
Soba kesin çözüm olur bakYok ya,fişten kısa devre yaptı,çıkardım ben onu gece
Ne biliim,ne işin var burda dersin dedim,uyumaya çalıştım öööyleNe gelmedin yanıma benim yatakta iki tane var
Onların geçim kaynağı canım. Dünya para kazanıyorlar mashallah. Evler hep dublex villa. Köy demezsin :)O salamura bizim yaptığımız farklı canım onlar bekletiyor baya bi
Evet bende bekarken yapardık anacığımlaOoy erik gibi ye sonra oof,bekarken yapardık,yeşilden suyunu değişe değişe,en son limon yağ tuz,nefis olurdu
Bi çadıra toplaşırız öncee,çay kestane,pijamalar,sonra herkes çadırınaSoba kesin çözüm olur bakgündüz odun toplar,paylaştırırız herkese. Gece de sıcacık uyuruz
Eveeet ay ne tatlı olur yaBi çadıra toplaşırız öncee,çay kestane,pijamalar,sonra herkes çadırına
Yakın zamana kadar yapıyordum yine siyah zeytinden,çizme filan yok ama,tek tuzlama,güzel oluyordu.Ama son yaptıklarımız cıvıdı biraz,sevmedim,o neden oluyor sibelEvet bende bekarken yapardık anacığımla
Eriyor gibi,çamurlaşıyor .Yakın zamana kadar yapıyordum yine siyah zeytinden,çizme filan yok ama,tek tuzlama,güzel oluyordu.Ama son yaptıklarımız cıvıdı biraz,sevmedim,o neden oluyor sibel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?