Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Seninkileri ayırdık bir kere Eki Görüntüle 2089800 yanına bir şeyler daha ekleyip,sana getiriyordum elcağızımla
Günaydın,Elinize saglık,
eğer netim olsaydı,ben de birşeyler yapacaktım sizinkilere ek,ama az,o yüzden tarhana yaptım sıcak sıcak,içiniz ısınsın

Yemekler çöp oldu sanırım pek rabet görmedi:)))) ben sana yine yaparım canım günaydınnnnnnn bu arada

Ben çalışıyorken vaktiyle,yani 4 ay öncesine kadar,Tripli karamel benim sadece kıymalı makarna yapabildiğimi düşünürdü hiiihhhh
Ama yine de kıymalı makarna candır demi Triplimelek Megi
Hayır hiç de öyle sanmıyordum
Sana ne zaman sorsam hemen yemek hakkında fikir veriyordun bana hoşuma gidiyordu
Fırında baharatlı patatesi senden öğrenmiştim

Her zaman her yerde kıymalı makarna tabikide candır

Ya nasıl gülüyorduk biri ne yemek yapsam dediğinde direk ikimizde kıymalıııı makarnaaaaaa

Aha da böyle baktım kaldım

Ciddi misin

Banane yaaaa haksızlık
Bende istiyorum
Bak deli ettin heee bu defa gerçekten
Hadi pide falan neysede bu ne yaaaaaaaaa
En sevdiğim ki bu benim

Saol benim tayli arkadasim cok haklisin degmez bu guzel duyguyu onlarla kiletmeye :*

Anlayana işte. E napayım ? Tamamen delirmektense,imtihanım diyorum. Ama bu seneden sonra katlanamam büyük konuşmayayım. Ailem alır zaten geri duysalar
Benim annem de öyledir hic bahsetmedim 6 yılda en son olayda söyleyince gitme eve dedi bana benim kocamla sorunum yok dedim gidicem esimi aldı karşısına annenin yaptıkları yüzünden kızıma bisey diyecek yapacak olursan iki elim yakanda bilmiş ol ben kızımı sokakda bulmadım dedi eşimden çıt sesi çıkmadı

O yoruyor zaten bisver kurnada dusunmedw Allahindan bulsun beter olsunlarq
Aminnn benimkinin yanında hepimizinki solda sıfır kalır canım o yüzden siz takmayın kafaniza çok Allah büyük iyi niyetliyi kötü niyetliyi biliyor herşeyin hayırlısını verecek olan o

Aminnn benimkinin yanında hepimizinki solda sıfır kalır canım o yüzden siz takmayın kafaniza çok Allah büyük iyi niyetliyi kötü niyetliyi biliyor herşeyin hayırlısını verecek olan o
Haklisin birtanem bosver konusmayalimda kotulugu cagirmayalaim kiş kis kaynananlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…