- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.381
Ellerine sağlık canım benim,harika görünüyorAkaba 'mın hazırladığı çay ve güzel kahvaltının yanına,az önce bizzat benim fırından çıkan simitleri de getirdim (aslında simit deel,gevrek. De çaktırmıyom kibarlıktan )
Afiyet olsun
Kız peltekim sen burda mısınEllerine sağlık canım benim,harika görünüyor
Seninkileri ayırdık bir kereEki Görüntüle 2089800 yanına bir şeyler daha ekleyip,sana getiriyordum elcağızımla
Günaydın,Elinize saglık,Akaba 'mın hazırladığı çay ve güzel kahvaltının yanına,az önce bizzat benim fırından çıkan simitleri de getirdim (aslında simit deel,gevrek. De çaktırmıyom kibarlıktan )
Afiyet olsun
Günaydın,Elinize saglık,
eğer netim olsaydı,ben de birşeyler yapacaktım sizinkilere ek,ama az,o yüzden tarhana yaptım sıcak sıcak,içiniz ısınsınEki Görüntüle 2089803
Yemekler çöp oldu sanırım pek rabet görmedi:)))) ben sana yine yaparım canım günaydınnnnnnn bu aradaAllahııım ne çok konuşmuşlar yaa,40 yılda bir dizi izleyeyim dedimdi,anca okudum bitirdim,bana yazık değil mi ince bilek hazırladığın yemekleri kaçırmışım canım,yeni gördüm,mantara hele bittim Ellerine sağlık canım,tuzsuz mu yedi hepsini akabayla,bir şey ayırmamışlar bana
Canım korkma içini ferah tut.Tek bebeisim var artikbiri malesef gorunmedi ama bunada sukur vardir bir bildigi Allahin
Günaydın ellerine sağlık canımSobaya atacağınız odunlara kadar hazırladımafiyet olsun,günaydınlar
Hayır hiç de öyle sanmıyordumBen çalışıyorken vaktiyle,yani 4 ay öncesine kadar,Tripli karamel benim sadece kıymalı makarna yapabildiğimi düşünürdü hiiihhhh
Ama yine de kıymalı makarna candır demiTriplimelek Megi
Ben beğendim ama yorum yapamadım kuzum tel elimde uyumuşumYemekler çöp oldu sanırım pek rabet görmedi:)))) ben sana yine yaparım canım günaydınnnnnnn bu arada
Aha da böyle baktım kaldımAkaba 'mın hazırladığı çay ve güzel kahvaltının yanına,az önce bizzat benim fırından çıkan simitleri de getirdim (aslında simit deel,gevrek. De çaktırmıyom kibarlıktan )
Afiyet olsun
Oyy ellerine sağlık denizimGünaydın,Elinize saglık,
eğer netim olsaydı,ben de birşeyler yapacaktım sizinkilere ek,ama az,o yüzden tarhana yaptım sıcak sıcak,içiniz ısınsınEki Görüntüle 2089803
Saol benim tayli arkadasim cok haklisin degmez bu guzel duyguyu onlarla kiletmeye :*Bitanem
Benim tatlı arkadaşım
Güzeller güzelim
Korkma lütfen, napıyoruz bütün olumsuzlukları atıyoruz kafamızdan
Sakinleşip yavrunla geçireceğin güzel değerli anılarını hayal ediyorsun.
Hamileliğinin tadını çıkarıp bir zaman sonra içinde kıpır kıpır oynayan minnakını düşünüyorsun
Seni çok seviyorum canım benim
Dualarımdasın
Annemle konuşup sana okumasını söyleyeceğim
Lütfen içini ferah tut
Benim annem de öyledir hic bahsetmedim 6 yılda en son olayda söyleyince gitme eve dedi bana benim kocamla sorunum yok dedim gidicem esimi aldı karşısına annenin yaptıkları yüzünden kızıma bisey diyecek yapacak olursan iki elim yakanda bilmiş ol ben kızımı sokakda bulmadım dedi eşimden çıt sesi çıkmadıAnlayana işte. E napayım ? Tamamen delirmektense,imtihanım diyorum. Ama bu seneden sonra katlanamam büyük konuşmayayım. Ailem alır zaten geri duysalar
Aminnn benimkinin yanında hepimizinki solda sıfır kalır canım o yüzden siz takmayın kafaniza çok Allah büyük iyi niyetliyi kötü niyetliyi biliyor herşeyin hayırlısını verecek olan oO yoruyor zaten bisver kurnada dusunmedw Allahindan bulsun beter olsunlarq
Haklisin canimCanım korkma içini ferah tut.
Amin insallah saol canimCanım Allah onu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Haklisin birtanem bosver konusmayalimda kotulugu cagirmayalaim kiş kis kaynananlar :)Aminnn benimkinin yanında hepimizinki solda sıfır kalır canım o yüzden siz takmayın kafaniza çok Allah büyük iyi niyetliyi kötü niyetliyi biliyor herşeyin hayırlısını verecek olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?