- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.401
Hahaaaayyy o kadar aynılar ki ne diyeyim daha titremeye başlıyor bizimki de yalandan ama en son bana seni bosatirim demişti hadi boşat oğlunu arıyorum gelsin boşasın beni dedim başladı titremeye aradım eşimin kardeşini gel al ananı doktora götür dedim bi geldi açtım ağzımı yumdum gözümü haklisin dedi adam sadeceBenimkide isine gelmeyince bayiliyor surekli yalandan hasta surekli kafasi bagli ama hepsi yalan gezmeye dedikoduya iyi ama birine yardim edilecekse hasta ama benim tahminime kv bu kadar rolle 5 seneye gercekten kafayi yiyip hastanelik olur
Hahaaaayyy o kadar aynılar ki ne diyeyim daha titremeye başlıyor bizimki de yalandan ama en son bana seni bosatirim demişti hadi boşat oğlunu arıyorum gelsin boşasın beni dedim başladı titremeye aradım eşimin kardeşini gel al ananı doktora götür dedim bi geldi açtım ağzımı yumdum gözümü haklisin dedi adam sadece
Hahayyy benimki kış kış oldu darısı sizin basinizaHaklisin birtanem bosver konusmayalimda kotulugu cagirmayalaim kiş kis kaynananlar :)
Asmin kusummmmmmGünaydın oba
Yalana bak ben hiç yemedim bikereAllahııım ne çok konuşmuşlar yaa,40 yılda bir dizi izleyeyim dedimdi,anca okudum bitirdim,bana yazık değil mi @ince bilek hazırladığın yemekleri kaçırmışım canım,yeni gördüm,mantara hele bittim Ellerine sağlık canım,tuzsuz mu yedi hepsini akabayla,bir şey ayırmamışlar bana
Amin :)Hahayyy benimki kış kış oldu darısı sizin basiniza
Asmin kusummmmmm
Neredesin canimmm görünmüyorsun cokcanım ruhum =)
Ayyy cirkin farem ya
Neredesin canimmm görünmüyorsun cok
Ayyy cirkin farem yainsallah bende kucagima alabilriim
Ne yoğunluğu kizzz kaynanayi postaladık diye biliyorum gitmedi mi yoksa dahayoğunluk var canım ondan gelemedim.
sen napıyon
Ne yoğunluğu kizzz kaynanayi postaladık diye biliyorum gitmedi mi yoksa daha
Hmmm geçmiş olsun o zaman canım iyi mi şimdi sende iyisin artık dimi varmı ağrın sızıngitti canım anneannem ben de
rahatsızdı onu doktora filan götürdüm
o yoğunluk
senin nsl gidiyo
Yok canim biri kuculdu ama sukur digeri iyi Allah sagligini devam ettirsin tek bebekle devam ediyorumne demek alabilirim, alıcaksın cano
öyle umutsuz konuşma,
ikiz mi devam ediyo
son durum nedir
Yok canim biri kuculdu ama sukur digeri iyi Allah sagligini devam ettirsin tek bebekle devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?