Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kv kayinpederimin akrabalarina konusamiyor bana gelir diye ama kiz kardrsleri ile surekli beni cekistiriyor ben napiyorum hic biri evime gelemiyor baayram seyran asla gitmem kizkardeslerine evlendigim gun sevemedim zaten

Benimki hasta değil kesinlikle domuz gibi kafada da bisey yok bence domuzlugundan yapıyor benimkide olmayan şeylerden bahsediyor soranlara tasindigimizi
Benimkide isine gelmeyince bayiliyor surekli yalandan hasta surekli kafasi bagli ama hepsi yalan gezmeye dedikoduya iyi ama birine yardim edilecekse hasta ama benim tahminime kv bu kadar rolle 5 seneye gercekten kafayi yiyip hastanelik olur

Buda yalandan sevgi 30 kasimdan berii ytyrm bir tabak yemek getirmemistir sonrada ben kotuyum Allah bana muhtac etmesin benide ona gunaha grmk istmyrm hirsiz dugun gunu parami caldi
7 ay olmuş.bir tas çorbasını içmedim. Ölümden döndüm . Allah merhamet vermemiş bunlara.

Kv kayinpederimin akrabalarina konusamiyor bana gelir diye ama kiz kardrsleri ile surekli beni cekistiriyor ben napiyorum hic biri evime gelemiyor baayram seyran asla gitmem kizkardeslerine evlendigim gun sevemedim zaten
Buna da gelen yok bayramda. Anlasın işte ne olduğunu. Kaç tane yeğeni var. Hepsi de yakın. Ama uğramazlar. Saygıyı hak etmiyor çünkü

Buna da gelen yok bayramda. Anlasın işte ne olduğunu. Kaç tane yeğeni var. Hepsi de yakın. Ama uğramazlar. Saygıyı hak etmiyor çünkü
Saygi duzgun insanlara duyulur sahsen ben insanlara bakiyorum en yakinlarinin dedikodusunu yapiyirsa gorusmuyorum cunku ona yapan banada yapar ne saygi sevgi olacak

Saygi duzgun insanlara duyulur sahsen ben insanlara bakiyorum en yakinlarinin dedikodusunu yapiyirsa gorusmuyorum cunku ona yapan banada yapar ne saygi sevgi olacak
Aynı evde yaşayınca olamıyor maalesef. Sinirden ölsen,odana girip oturuyorsun yani. Bizde çoğu insanla konuşmayı kestik. Bununla da gidince keseceğiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…