- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.341
Kv kayinpederimin akrabalarina konusamiyor bana gelir diye ama kiz kardrsleri ile surekli beni cekistiriyor ben napiyorum hic biri evime gelemiyor baayram seyran asla gitmem kizkardeslerine evlendigim gun sevemedim zatenBizimki ailenin en yaşlısı . Kaza geçirince bile kıskandı,millet benimle ilgileniyor diye. Tam hasta kv üçümüzün de. Ama bayramda hatrını soran yok. Millet salak mı ? Bizim arkamızdan konuşuyor her yerde
Benimkide isine gelmeyince bayiliyor surekli yalandan hasta surekli kafasi bagli ama hepsi yalan gezmeye dedikoduya iyi ama birine yardim edilecekse hasta ama benim tahminime kv bu kadar rolle 5 seneye gercekten kafayi yiyip hastanelik olurBenimki hasta değil kesinlikle domuz gibi kafada da bisey yok bence domuzlugundan yapıyor benimkide olmayan şeylerden bahsediyor soranlara tasindigimizi
Harbi sana helal olsun ben tutamyrm cenemiMillet güvenmiyor buna,yalan söylüyor ya. Diyorlar zaten sen nasıl katlanıyorsun,cevap vermiyorsun diye
Sukur ben hic ayni ortamda kalmdm bur defa kaldm sadece bizmki oglunu kaybtmekten korktugu icin col yapmyrBen yatak odamızı dinlerken yakaladım. Tepki vermedimsabaha karşı ,ve bir kere de değil
Bizim ki kendi dışında kimseyi umursamaz.Sukur ben hic ayni ortamda kalmdm bur defa kaldm sadece bizmki oglunu kaybtmekten korktugu icin col yapmyr
Annem hep derdi cevap verme büyüklerine. Öyle alışmışım. Bir de ben söyleyip,normal bişi yokmuş gibi yapamam. Bu laf sokar,gelir aynı sofrada yaptığın yemeği yerHarbi sana helal olsun ben tutamyrm cenemi
Buda yalandan sevgi 30 kasimdan berii ytyrm bir tabak yemek getirmemistir sonrada ben kotuyum Allah bana muhtac etmesin benide ona gunaha grmk istmyrm hirsiz dugun gunu parami caldiBizim ki kendi dışında kimseyi umursamaz.
Hak ediyorlar. Fesatlıktan ölecekler anacımBenimkide isine gelmeyince bayiliyor surekli yalandan hasta surekli kafasi bagli ama hepsi yalan gezmeye dedikoduya iyi ama birine yardim edilecekse hasta ama benim tahminime kv bu kadar rolle 5 seneye gercekten kafayi yiyip hastanelik olur
Ayni modeller :)))Annem hep derdi cevap verme büyüklerine. Öyle alışmışım. Bir de ben söyleyip,normal bişi yokmuş gibi yapamam. Bu laf sokar,gelir aynı sofrada yaptığın yemeği yer
7 ay olmuş.bir tas çorbasını içmedim. Ölümden döndüm . Allah merhamet vermemiş bunlara.Buda yalandan sevgi 30 kasimdan berii ytyrm bir tabak yemek getirmemistir sonrada ben kotuyum Allah bana muhtac etmesin benide ona gunaha grmk istmyrm hirsiz dugun gunu parami caldi
Açlıktan ölsem yiyemem benAyni modeller :)))
Buna da gelen yok bayramda. Anlasın işte ne olduğunu. Kaç tane yeğeni var. Hepsi de yakın. Ama uğramazlar. Saygıyı hak etmiyor çünküKv kayinpederimin akrabalarina konusamiyor bana gelir diye ama kiz kardrsleri ile surekli beni cekistiriyor ben napiyorum hic biri evime gelemiyor baayram seyran asla gitmem kizkardeslerine evlendigim gun sevemedim zaten
Rabbim herkese nasip etmez Allah elimizi kolomuzu sag etsin7 ay olmuş.bir tas çorbasını içmedim. Ölümden döndüm . Allah merhamet vermemiş bunlara.
Saygi duzgun insanlara duyulur sahsen ben insanlara bakiyorum en yakinlarinin dedikodusunu yapiyirsa gorusmuyorum cunku ona yapan banada yapar ne saygi sevgi olacakBuna da gelen yok bayramda. Anlasın işte ne olduğunu. Kaç tane yeğeni var. Hepsi de yakın. Ama uğramazlar. Saygıyı hak etmiyor çünkü
Aynı evde yaşayınca olamıyor maalesef. Sinirden ölsen,odana girip oturuyorsun yani. Bizde çoğu insanla konuşmayı kestik. Bununla da gidince keseceğiz insSaygi duzgun insanlara duyulur sahsen ben insanlara bakiyorum en yakinlarinin dedikodusunu yapiyirsa gorusmuyorum cunku ona yapan banada yapar ne saygi sevgi olacak
Amin bitanem. Hele sen en rahat olman gereken dönemdesin. Kimseye izin verme,üzmesinler seniRabbim herkese nasip etmez Allah elimizi kolomuzu sag etsin
Amin insallah canim kurtulursun feraha cikarsinAynı evde yaşayınca olamıyor maalesef. Sinirden ölsen,odana girip oturuyorsun yani. Bizde çoğu insanla konuşmayı kestik. Bununla da gidince keseceğiz ins
Aman degseler umrumda degil ne halleri varsa gorsunler Allah biliyor iciniAmin bitanem. Hele sen en rahat olman gereken dönemdesin. Kimseye izin verme,üzmesinler seni
Ama sende uzulme omur kisa bakim valla degmezlerAmin bitanem. Hele sen en rahat olman gereken dönemdesin. Kimseye izin verme,üzmesinler seni
Şimdi bu gitme durumu çıkınca biraz iyiyim . Yoksa kötü hastalık edineceğim onun yüzünden. Zaten çarpıntı oluyor. E anam babam kalp hastası zaten. Yanii,bu aralar pek takmıyorumAma sende uzulme omur kisa bakim valla degmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?