- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #68.441
Hiç ben aklına gelmiyorum hiçDeniz yosun hanım beğendi kaçtı ne yapar bilmem akabam uyuyordur gece geç yatmış meg hanım simit sonrası uyku keyfi yapar büyük ihtimal tripli karamel gadın çocuklarla uğraşıyordur büyük ihtimal biz işsizler grubu burdayiz
Gelmezmişim bebeğim senin basında bugün 3 çocuk nasıl gelesin benim damadimin annesiHiç ben aklına gelmiyorum hiç
Gelmemisim isteGelmezmişim bebeğim senin basında bugün 3 çocuk nasıl gelesin benim damadimin annesidünürüm
Aha ben bu
Ahahahha yerim ben onların heryerin geliyorum aç kapıyı ikizleri ben yaptırırımGelmemisim iste(
Su an üçüde banyo kapisindalar:)
Evi toplayip banyo yapacağız:)
Sende gel
Koş koş:))Ahahahha yerim ben onların heryerin geliyorum aç kapıyı ikizleri ben yaptırırım
Ahahahhaha keşke yakın olsak vallahi gelirim yaaaaKoş koş:))
Banyoda yıkılıyoruz zaten gülmekten cok seviyorlar suyy:)
Sen sedayi yika bak en eglencelisi o ♥
Keşke yaaAhahahhaha keşke yakın olsak vallahi gelirim yaaaa
Hahayyy canlarım benimmmm sağlıkları yerinde olsun pamuğum gerisi boş bir daha nerde bu zamanlara geleceklerkiKeşke yaa
Küvote oturuyorlar tani beni mi onlari yikiyorumm onlarmi beni karışıyor:)
Yazin denize gidicez inşallah şimdiden ikizlere bikini bakıyorum:-D:-D
Oyyuu tatlılığa bakkk ne de güzel olurlar bunların içinde aminnnnn canım insallahhh sağlıklı hayırlısını nasip etsin AllahEki Görüntüle 2089876 baksana şunlara yaa:)
Rabbim benim yasadigim şu mutluluğu sana da yasatsin inşallah♥♥
Aminn canimm♥♥Hahayyy canlarım benimmmm sağlıkları yerinde olsun pamuğum gerisi boş bir daha nerde bu zamanlara geleceklerki
Oyyuu tatlılığa bakkk ne de güzel olurlar bunların içinde aminnnnn canım insallahhh sağlıklı hayırlısını nasip etsin Allah
Deniz yosun hanım beğendi kaçtı ne yapar bilmem akabam uyuyordur gece geç yatmış meg hanım simit sonrası uyku keyfi yapar büyük ihtimal tripli karamel gadın çocuklarla uğraşıyordur büyük ihtimal biz işsizler grubu burdayiz
Ya gecen gün aklıma gelmişti yazmayı unuttum ilk fotonu arıyor gözlerim diye :)Selam kızlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?