- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.281
Deme öylee,biri çıkar şimdi,ada aslında nisanmış der,ayıkla pirincin taşını sonraBak telefon bile biliyo benim irkek olduğumu oysa ki obada hiç biriniz anlamamıştnz anam ifşa olduk
Hoşgeldin canim şükür diyelim sen nasılsın♥Nasılsıniz?
Beni de anlamadilar sus susBak telefon bile biliyo benim irkek olduğumu oysa ki obada hiç biriniz anlamamıştnz anam ifşa olduk
HosbuldummAleyküm slm cnm hoşgeldin
Aaa gelsene bebeğim,niye uzaktan bakıyorsun,bak sana kuştüyü yastık,buyur canım:))
Kosun kosunnnnnnnnDeme öylee,biri çıkar çimdi,ada aslında nisanmış der,ayıkla pirincin taşını sonra
Hoşgeldin canim şükür diyelim sen nasılsın♥
Beni de anlamadilar sus sus
Elhamdülillah bugünümüze diyelimm :) sen anlaşılmayacak gibimisinnn ❤Hoşgeldin canim şükür diyelim sen nasılsın♥
Beni de anlamadilar sus sus
Hayirli olsun tazecikkk hamis:) Allah anali babalı büyütsün inşallah hayırlı gelsun yavrun canimmTamam çaktırma
Aha,didimdi,benden günah gitti
Ciddi ciddi bana sen nisanmisinElhamdülillah bugünümüze diyelimm :) sen anlaşılmayacak gibimisinnn ❤
Ciddi ciddi bana sen nisanmisin
Erkekmisin diye mesaj atan cok oldu..:)
Yok ya,bi ara,akabayla şaşkın baykuşu yolmuştum,gene çıktı tüyleri,üzülmeBana ne istemiyorum ben kuşları yolup yastık yaptınız daha çok ağlıyorum şimdi ühü ühüüsenin de kıçın donacah oh
Aha,didimdi,benden günah gitti
Gerçekten:)Hahaha ay yok artık
Kız gece gelip onlarda beni yolar yok istememYok ya,bi ara,akabayla şaşkın baykuşu yolmuştum,gene çıktı tüyleri,üzülme
O kimse kknin pskolojisini bozdu bence kk kk olali böyle trollenmemistir.Ciddi ciddi bana sen nisanmisin
Erkekmisin diye mesaj atan cok oldu..:)
Gerçekten:)
Yaklaşık 15-20 mesaj aldim böyle:)
Kız inanmayn asıl erkek o hatta itiraf ediyorum bana aşık ben yüz vermedim niye iftira attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?