- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.888
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.241
Pek diktiğim yok şimdi canım,ama çocuklarım büyürken,pazen pijamalar,güzel elbiseler,pantolonlar.diktim gönlümceAnneciğim pek dikerdi :) artık yapmıyor pek. O da marifetli senin gibi❤
Ayy,valla aynı annem yaPek diktiğim yok şimdi canım,ama çocuklarım büyürken,pazen pijamalar,güzel elbiseler,pantolonlar.diktim gönlümce
Dikiyorum arada,eskiden dikiyordum asıl,mağazadan model çizer,evde uygulardık aynısını,nasıl güzel olurduSen dikis biliyor musun canım anlıyor musun
Bakmayana kibirli mi diyorlarmis??Benim küçük oğlanın öğretmeni bakıyor ne koysam diğeri kibirli bakmıyor hiç
Beğendim,konu beyin oluncaBayağı etkilemiş sizi
Hanife muahhhhh bebekim özledik
Akabacım heves mi dersin ne dersin artık,çocukları uyutur,makinaya otururdum,yorulmazmıydım,3ü de küçüktü,sabah gezmeye gideceğiz,kıyafetleri dolu,şu kumastan pantolon dikeyim de onu giysin bebeğim derdim dikerdim.Delilik diyorum şimdi aklıma gelince:))Ayy,valla aynı annem yamashallah sana canım
Buhuun öğretmeni kibirlidir ondan dedim canım bakmayanlara kibirli dediğinden değil yani :*Bakmayana kibirli mi diyorlarmis??
O kibirlilerin icinde bende varim:)
Milletin cayina kahvesine bakamayacagim
Canım anca geldim kardeslerimle kahve içtik onlarda gidince girdim :)Hoşgeldin mor ben ksciyordum sen geldin :*
Beyin le ilgili bişey okuyunca direk aklıma bı adam vardı ya beyin bedava diyen aklıma o geliyorBeğendim,konu beyin olunca
Hmm anladm cnmBuhuun öğretmeni kibirlidir ondan dedim canım bakmayanlara kibirli dediğinden değil yani :*
Tvdeyse bilmemBeyin le ilgili bişey okuyunca direk aklıma bı adam vardı ya beyin bedava diyen aklıma o geliyor
AynenM.ö yani
Afiyet olsun canım :* hoşgeldin :)Canım anca geldim kardeslerimle kahve içtik onlarda gidince girdim :)
Bende çok severim dikiş dikmeyı hobilerim arasindaa:)Dikiyorum arada,eskiden dikiyordum asıl,mağazadan model çizer,evde uygulardık aynısını,nasıl güzel olurdu
Doğru söze ne denir Deniz'imAynen
Kız ben mi teknolojiye hizmet edeceğim,o bana etsin
Bende çok severim dikiş dikmeyı hobilerim arasindaa:)Dikiyorum arada,eskiden dikiyordum asıl,mağazadan model çizer,evde uygulardık aynısını,nasıl güzel olurdu
Hmm anladm cnm
Ama m.ku çıktı onunda yarim yüzünü cekenler köpek yapanlar cay kahve sunum sunum sunum sunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?