- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #69.261
Adam gel sana meyve suyi ikram edeyim:)Triplimelek Megi nerdesin canımmm bak bu cadılar beni aralarına almıyorlar valla gelmezsen burayı göz yasmla sele çevirirm we soğuktan hepinizin kçı donar
AyyyyyBiri ekmek hamuru kızartmış,kocişkoyla çay keyfisi yazmış
Hiç hamur görmedik tabi
Benim telefona insta.yüklemişti beni takip et diye,sildim çıktım toptan
Kim ağlıyomuş ?Adam gel sana meyve suyi ikram edeyim:)
Uslu uslu otir aglama olurmu♥♥
Sağol canım hoşbuldum :**Afiyet olsun canım :* hoşgeldin :)
Güzel şey canım,terapi gibi,örgü de öyle ama ben örgü sevmiyorum.Bende çok severim dikiş dikmeyı hobilerim arasindaa:)
Ben kk min gözünü seveyim yaa♥Biri ekmek hamuru kızartmış,kocişkoyla çay keyfisi yazmış
Hiç hamur görmedik tabi
❤Sağol canım hoşbuldum :**
Biri ekmek hamuru kızartmış,kocişkoyla çay keyfisi yazmış
Hiç hamur görmedik tabi
Adam gel sana meyve suyi ikram edeyim:)
Uslu uslu otir aglama olurmu♥♥
Aaa gelsene bebeğim,niye uzaktan bakıyorsun,bak sana kuştüyü yastık,buyur canım:))Triplimelek Megi nerdesin canımmm bak bu cadılar beni aralarına almıyorlar valla gelmezsen burayı göz yasmla sele çevirirm we soğuktan hepinizin kçı donar
Kız hamilelik sendromu herhal ağlamaTriplimelek Megi nerdesin canımmm bak bu cadılar beni aralarına almıyorlar valla gelmezsen burayı göz yasmla sele çevirirm we soğuktan hepinizin kçı donar
Kız sus bebelerimi uyandiracaksinBen meyve suyu istemiyoruumm ben ağlamak istiyorum inşallah hepinizin kıçı donar bu geceKaPrisLiPazen Eva IcimdekiSonsuzDeniz Akaba Minik Duduklu Tencere
Kız k.çımızdan ne istiyosun,kötü rüyalar görcez senin yüzünden,sibel elektrikli battaniye seriyor yatağıma,akabacım da soba kurdu,sağolsun,niye üşüyiiim kiBen meyve suyu istemiyoruumm ben ağlamak istiyorum inşallah hepinizin kıçı donar bu geceKaPrisLiPazen Eva IcimdekiSonsuzDeniz Akaba Minik Duduklu Tencere
Aleyküm slm cnm hoşgeldinKızlar selamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?