- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.061
Yeterki çıkalım dışarı vallahi her halime raziyim:-DOrda 2 bebe varda kadının hali perişan yani
Amin inşallah canısı sağol..
Tabiki derim ne demek
Herkes tırsıyor artık
Hoşgeldin canım♥♥♥KaPrisLiPazen nin pesinden buralara gelmisken bi selam vereyim dedim:)))
nasilsiniz kizlar?:))
megim bebekim sen nasilsin?:))
tesekkur ederim ablacim 4 cocukla nasil oluna biliyosa oyleyimÇok teşekkür ederim canısı sağol,sen nasılsın epeydir göremiyordum senide
Benim bildiğim tanıdıklatım..
bu laf bana miydi?Bugünde gelen gelene ahahahahah
iyi olur valla bi orman turu yapariz:))Yeterki çıkalım dışarı vallahi her halime raziyim:-D
Ama ben susmuyorum abla bidi bidi başını yiyorum oglani giydir su ya bak seda nin ayakkabasini nerde hadi yapmayiver sacini ala ala:)))
Hoşgeldin canım♥♥♥
Gel yanimdaki cadira gec buyur:)
Bebelerimiz oynar beraber hem
Ikimizin toplam 7 dimi
M M e g leTriplimelek Megi ye birakir kacariz ikizleri üçüzleri bide abiyle ablayi,onlar suclu bugün
Tabiki hayır bizim bir faili mechulumuz var da buyum olay atlattık ondan her gelenebu laf bana miydi?
Nisan degiller bu kez canim :)Bugünde gelen gelene ahahahahah
Bebeleri yatirdm geldim seninkiler napiolar:)bu laf bana miydi?
tesekkur ederim ablacim 4 cocukla nasil oluna biliyosa oyleyim
bu laf bana miydi?
ha tamam :)noluyoruz dedim ben deTabiki hayır bizim bir faili mechulumuz var da buyum olay atlattık ondan her geleneböyle bakıyoruz nisan belki duymuşsundur üç gündür ziyaretçi akınına uğradık biri ikinci üyelik çıktı onları diyorum siz ablaya mesaj yazınca supeler kalkti
Farkettim kuzum ahahahah elimiz böğrümüzde bekliyoruzNisan degiller bu kez canim :)
Azerin@ de üçüz annesi
bide küçük ablalari var♥
Bebeleri yatirdm geldim seninkiler napiolar:)
Bugün cok misafirimiz var canim
Gece de nisan baskin yapti
Tetikteyiz
Yanlış anlama
Tuzsuzum melek gibidir
Ahahahah belki noluyoz diyin diye yazdım ahahahahahah şaka şaka çok pis izleniyoruz o yüzdenha tamam :)noluyoruz dedim ben de
nisan da kim ay cok merak ettim ne eksinli topikmis burasi:)))))Nisan degiller bu kez canim :)
Azerin@ de üçüz annesi
bide küçük ablalari var♥
Bebeleri yatirdm geldim seninkiler napiolar:)
Bugün cok misafirimiz var canim
Gece de nisan baskin yapti
Tetikteyiz
Yanlış anlama
Tuzsuzum melek gibidir
Neeeee 4 muuuuha tamam :)noluyoruz dedim ben de
ha tamam :)noluyoruz dedim ben de
Dün meglerim yüzünden grev yaptikiyi olur valla bi orman turu yapariz:))
biz iyi oluruz da onlardan yana endiselerim var
Yaaaaa kaç ay milleti uyutmuş ahahahahah nisan kraliçesi yaz cikar çok eğlenceli sorma geceleri nöbet tutuyor nisan ve ayu nobetinisan da kim ay cok merak ettim ne eksinli topikmis burasi:)))))
tesekkur ederim ablacimMaşallah 4 tane evlat sahibi olmuşsunkolay değil elbette öp benim yerime hepsini annesi..
Burada yaşanan bir olay olmuştu da ondan..
Sana değil canısı..
zaten uykusuzum kafa gidip gidip geliyo yapmayin bunu banaAhahahah belki noluyoz diyin diye yazdım ahahahahahah şaka şaka çok pis izleniyoruz o yüzden
Nisan da cesaret olsa gelip ben nisanim dese valla kizmayacagim. ..Farkettim kuzum ahahahah elimiz böğrümüzde bekliyoruz
Nisankralicesi yaz cikar canimnisan da kim ay cok merak ettim ne eksinli topikmis burasi:)))))
tesekkur ederim ablacim
iste Allah buyuk cok zor zamanlar gecirdim ama mukafatini da aldim cok sukur
Seni en iyi ben anlıyorum♥zaten uykusuzum kafa gidip gidip geliyo yapmayin bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?