- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.101
Abowwwwwww veremicen sen bu kiloyu anası güzel:)))Arnavut böreği candır, arnavut olduğum için
55.4 kiloyum oldu mu
Hani kilo bağbinda minik değilim ya onu dedim kiz Allah napmasin seni emianlamdim koz minik degil misin
Nerdesin sennnanlamdim koz minik degil misin
Hemşerim benimOnun içinmi istiyorlar demekki..
Arnavut kızıyım bende
DeliHani komik bı videoda diyor ya ahaaa dayiya sorrr diye
Miniklogimi gördü @AkabaKaPrisLiPazen zms rainbow benim minik olmayisimin 3 minigimin şahitleri
Vericem ama biraz zaman lazım.Abowwwwwww veremicen sen bu kiloyu anası güzel:)))
55 kilo mi diyorsunuz Allah aşkına o kilonun +10 olmasını isteyen binlerce garip var
Ben durtmesem gelmeyecskti döv onu :)Nerdesin sennn
Gelinlik giyecek benim kızım baykusum çok çıtır olcek 50 ye düşecek daha55 kilo mi diyorsunuz Allah aşkına o kilonun +10 olmasını isteyen binlerce garip var
sibelim az kafa dinlemem gerekiyordu :) sen napiyorsun zayifliyin muNerdesin sennn
Teeee marta kadar ye değil 38 beden :))))Vericem ama biraz zaman lazım.
Martın başında başlıyorum.
heee anladimHani kilo bağbinda minik değilim ya onu dedim kiz Allah napmasin seni emi
Sanko burda bisey yapıyolar kafa dinlemesi gerekmişsibelim az kafa dinlemem gerekiyordu :) sen napiyorsun zayifliyin mu
44 bedene cıkarım diyosunTeeee marta kadar ye değil 38 beden :))))
55 miii ahhhh hayaliiiim :)
Şimdi 50 kilodan 55 kiloya cıkınca çok gibi olmuş oluyor
55 den 83 olup 70 e dsup tekrar 90 olup şuan 82 olmanın acısını
Şimdi 50 kilodan 55 kiloya cıkınca çok gibi olmuş oluyor
anaa masaAllah 10 kilo vermisin bana da nasip olsun amiiinSanko burda bisey yapıyolar kafa dinlemesi gerekmiş
Evet 83 le basladigim maceram 74.4 le devam ediyor zms kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?