- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.081
Anaammm kıyamam ucuz birde tekiz mı var Allah yardım etsin valla çok zordur eminin tamam tamam yapmam bida ama bak fena mo oldu gözlerin açıldı birazzaten uykusuzum kafa gidip gidip geliyo yapmayin bunu bana
Abla yaa inanamiyorum sana.
Yedim ama yine yerim az yediydim zaten.Gel cano tereyaglı yumurta peynir domates çay var
Çok yoğun canımya sormaNerdesin sen simdik mesaj atacaktım bulaşık yikayinca
Abla yaa inanamiyorum sana.olmaz mi hic.
Yedim ama yine yerim az yediydim zaten.ellerine saglik ruhum
Afiyet olsun kuşum ne demekAbla yaa inanamiyorum sana.olmaz mi hic.
Yedim ama yine yerim az yediydim zaten.ellerine saglik ruhum
Ne yoğunluğu bu bukadar yaa yılbaşı gectiÇok yoğun canımya sorma
Devlet hastaneleriyle uğraşıyoruz işte, birde özel hastaneler cıktı başımızaNe yoğunluğu bu bukadar yaa yılbaşı gecti
Pehhhh iki üç kişi daha elsin o patron beysiDevlet hastaneleriyle uğraşıyoruz işte, birde özel hastaneler cıktı başımıza
Yok yaw bayılırlar 2-3 iş birden kitlemeye ..Pehhhh iki üç kişi daha elsin o patron beysi
TC mi verem mi ,Zati referansı sağlam olmayanı almicam kapidan yakinda
Devlet hastaneleriyle uğraşıyoruz işte, birde özel hastaneler cıktı başımıza
Ben iyiyim canım sağol gelmiyon takıma artık biraktinmi geçen gün böreği luplettin haaaa görmedim sanmaYok yaw bayılırlar 2-3 iş birden kitlemeye ..
Sen nasılsın.
İş yerim ecza deposu canımGeçmiş olsun hayırdır ..
Yok seni taniyom melek şeysiTC mi verem mi ,
Minik li melekli bişey hatırladınYok seni taniyom melek şeysi
Arnavut böreği candır, arnavut olduğum içinBen iyiyim canım sağol gelmiyon takıma artık biraktinmi geçen gün böreği luplettin haaaa görmedim sanma
Hani komik bı videoda diyor ya ahaaa dayiya sorrr diyeYok seni taniyom melek şeysi
İş yerim ecza deposu canım
Arnavut böreği candır, arnavut olduğum için
55.4 kiloyum oldu mu
anlamdim koz minik degil misinHani komik bı videoda diyor ya ahaaa dayiya sorrr diye
Miniklogimi gördüAkaba @Pamuklarperisi zms rainbow benim minik olmayisimin 3 minigimin şahitleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?