- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.121
abla benim altim 44 46 gobek masaAllah 8 aylik :/Ahhhh ahhh bir zamanlarrr34 beden giyiyordum ahhhhh şimdi oldum 40 gerçi arada 38 filanda oluyor
O ne ya öyle jghfjghf55 den 83 olup 70 e dsup tekrar 90 olup şuan 82 olmanın acısınıbı ben bilirim 100 ü hiç görmedim şükür
Amin cumlemizin evlatlarina insallahRabbim sana evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin..
3uz ogullarim var 1 tane de 7 yasinda kizim:)Anaammm kıyamam ucuz birde tekiz mı var Allah yardım etsin valla çok zordur eminin tamam tamam yapmam bida ama bak fena mo oldu gözlerin açıldı biraz
Ahhhh ahhh bir zamanlarrr34 beden giyiyordum ahhhhh şimdi oldum 40 gerçi arada 38 filanda oluyor
Benim hedef 38 beden yazcaktım44 bedene cıkarım diyosun
Amin cumlemizin evlatlarina insallahRabbim sana evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin..
3uz ogullarim var 1 tane de 7 yasinda kizim:)Anaammm kıyamam ucuz birde tekiz mı var Allah yardım etsin valla çok zordur eminin tamam tamam yapmam bida ama bak fena mo oldu gözlerin açıldı biraz
Evrim geçirmeye çalışan biriyim sankim araliklarla 3 doğum geçti basimdan :))O ne ya öyle jghfjghf
Anammm Allah bağışlasın 2 oğlan evi ayağa kaldırıyor 3 taneyi düşünemiyorum :))Amin cumlemizin evlatlarina insallah
3uz ogullarim var 1 tane de 7 yasinda kizim:)
Verdim ama nasıl aslında daha hızlı vermem lazımdı ama süre çok uzadıanaa masaAllah 10 kilo vermisin bana da nasip olsun amiiinburda bisey etmoyolar ama ben etmemek icin uzaklasiyorum :)
55 den 83 olup 70 e dsup tekrar 90 olup şuan 82 olmanın acısınıbı ben bilirim 100 ü hiç görmedim şükür
Geç olsun güç olmasın insVerdim ama nasıl aslında daha hızlı vermem lazımdı ama süre çok uzadı
abla benim altim 44 46 gobek masaAllah 8 aylik :/
Amin cumlemizin evlatlarina insallah
Maaşallah hemşerime
Hava atayım mı
Kilomu bilmiyorum ama tartilamadim
Bu hafta 34 beden bol gelmeye başladı
55 den 83 olup 70 e dsup tekrar 90 olup şuan 82 olmanın acısınıbı ben bilirim 100 ü hiç görmedim şükür
AbowwwwwAmin cumlemizin evlatlarina insallah
Yok havuzun suçu yok benim problemimHavuz problemi gibin olmuş hahahhahaha
ablaaa birgun atim gobegimin fotosunu doguruyin mu dersin bnde de adet duzensizligi var :/Göbek bendede var gitmiyor zalımmm
Amin inşallah canısı:))
Böyle değildim canım ya,menapoz var birde o bitirdi beni zaten.
Bak şimdi geliyor kaç benceeee hemen
Bana göbek demeyinGöbek bendede var gitmiyor zalımmm
Amin inşallah canısı:))
Böyle değildim canım ya,menapoz var birde o bitirdi beni zaten.
Bak şimdi geliyor kaç benceeee hemen
Tamam GOBEK demiyoruz bı dahaBana göbek demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?