- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #70.381
Hıı porfili de ben yazdım zati madama,ya da kocanÖyle bisey olursa benden önce düzelt bilki ya telefon yazmış yada kocam
Cok uykum var
Su uyumuyor salla salla boynumdan aşağıya kadar kramplar girdi
Cok uykum var
O bilinçli yazılmış bisey profil sevmedim porfil dedim ne vaaaaaaHıı porfili de ben yazdım zati madama,ya da kocan
Ooyy ver ben sallayayım biraz tatlı kuzumu,onun pembecik ayaklarını öp benim için annesi,teyzesi yesin onların tontiş ayacıklarınıCok uykum var
Geldim kimsecikler yokti gittim cadirima
Profil resmini mi?ben sapık değilim bunu hep nisan koyardi
Hıı porfili de ben yazdım zati madama,ya da kocan
Hıı porfili de ben yazdım zati madama,ya da kocan
Hımmm anladım canımYok bu emojiyi
Hımmm anladım canımYok bu emojiyi
Ateşi yok ama mizmiszya deli ettiBugün çocuklar hep aynı eşimin yeğeni de hasta oldu burda ateşi çıktı sürekli kucak istiyor inşallah uyur seninki
Cok zor cok ;(Canım ya ne zor ya
Uyutmuyorlar ama ne yapcan işte öyle böyle buyuyorlar
O yüzden anne hakkı ödenmez ya
Ne zorlyklar çekiliyor
Öptüm canimmm allah razı olsun senden♥♥Ooyy ver ben sallayayım biraz tatlı kuzumu,onun pembecik ayaklarını öp benim için annesi,teyzesi yesin onların tontiş ayacıklarını
Geçenki,senin midem bulandı dediğin konu var ya sibel,küfreden kişi üyenin eşiydi yüzde doksanbeş,çünki önceki mesajlarında gayet normal kadınsı ve düzgün konuşan bir üye.Yok bu emojiyi
Bekarer konusunda ki mi?Geçenki,senin midem bulandı dediğin konu var ya sibel,küfreden kişi üyenin eşiydi yüzde doksanbeş,çünki önceki mesajlarında gayet normal kadınsı ve düzgün konuşan bir üye.
O sözleri bir kadın edemez zaten.
sibele mi küfür etti embesil?Geçenki,senin midem bulandı dediğin konu var ya sibel,küfreden kişi üyenin eşiydi yüzde doksanbeş,çünki önceki mesajlarında gayet normal kadınsı ve düzgün konuşan bir üye.
O sözleri bir kadın edemez zaten.
Uyku düzenleri oturmadı mı canım,ben 9 dan sonraya bırakmıyordum genelde,kazara kaldıysa uyku delisi oluyordu adeta,dalamıyorlardı bir türlüAteşi yok ama mizmiszya deli etti
Seda ya vuruyor devamli
Kucaga al diyo alıyorum, bu kez kalk diyo e tasiyamiyorumki
Cok zor cok ;(
Birazcık uyuyabilsem bende bi saat falan yetecek ama yok...
Öptüm canimmm allah razı olsun senden♥♥
Huysuzlar bugün kavga ediyorlar devamli
Sibele mi küfretmiş???sibele mi küfür etti embesil?
Dün ve Bugün öğle uykularini yarim saat falan uyuyorlar sonra 6da direnemiyolar yoruluyolae çünküUyku düzenleri oturmadı mı canım,ben 9 dan sonraya bırakmıyordum genelde,kazara kaldıysa uyku delisi oluyordu adeta,dalamıyorlardı bir türlü
O çok severdi rahmetliHımmm anladım canım
O kokulu öpücük değil miydi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?