Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Cok uykum var
Su uyumuyor salla salla boynumdan aşağıya kadar kramplar girdi
Ooyy ver ben sallayayım biraz tatlı kuzumu,onun pembecik ayaklarını öp benim için annesi,teyzesi yesin onların tontiş ayacıklarını

Bugün çocuklar hep aynı eşimin yeğeni de hasta oldu burda ateşi çıktı sürekli kucak istiyor inşallah uyur seninki
Ateşi yok ama mizmiszya deli etti
Seda ya vuruyor devamli
Kucaga al diyo alıyorum, bu kez kalk diyo e tasiyamiyorumki

Canım ya ne zor ya
Uyutmuyorlar ama ne yapcan işte öyle böyle buyuyorlar
O yüzden anne hakkı ödenmez ya
Ne zorlyklar çekiliyor
Cok zor cok ;(
Birazcık uyuyabilsem bende bi saat falan yetecek ama yok...
Ooyy ver ben sallayayım biraz tatlı kuzumu,onun pembecik ayaklarını öp benim için annesi,teyzesi yesin onların tontiş ayacıklarını
Öptüm canimmm allah razı olsun senden♥♥
Huysuzlar bugün kavga ediyorlar devamli

Geçenki,senin midem bulandı dediğin konu var ya sibel,küfreden kişi üyenin eşiydi yüzde doksanbeş,çünki önceki mesajlarında gayet normal kadınsı ve düzgün konuşan bir üye.
O sözleri bir kadın edemez zaten.

Bekarer konusunda ki mi?
Cok fenaydi denoz yaa oha diye diye okudum..

Uyku düzenleri oturmadı mı canım,ben 9 dan sonraya bırakmıyordum genelde,kazara kaldıysa uyku delisi oluyordu adeta,dalamıyorlardı bir türlü

Uyku düzenleri oturmadı mı canım,ben 9 dan sonraya bırakmıyordum genelde,kazara kaldıysa uyku delisi oluyordu adeta,dalamıyorlardı bir türlü
Dün ve Bugün öğle uykularini yarim saat falan uyuyorlar sonra 6da direnemiyolar yoruluyolae çünkü
Uyuyolar 8de kalkip sabaha kadar sohbet ettiriyorlar bana denizim
Masal oku hikaye anlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…